DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22377832,77%
İstanbul
27°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Muhalefete Çağrı: “Umutlarınızı Kaybetmeyin”
  • Ulaşım Haberi
  • Gündem
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Muhalefete Çağrı: “Umutlarınızı Kaybetmeyin”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Muhalefete Çağrı: “Umutlarınızı Kaybetmeyin”

ABONE OL
Şubat 18, 2024 21:09
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Muhalefete Çağrı: “Umutlarınızı Kaybetmeyin”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muhalefete Seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’ne ilişkin önemli bir paylaşım yaptı. Erdoğan, CHP’li kardeşlerin umutlarını yitirdiğini belirterek tüm vatandaşlara seslendi.

Erdoğan: “Umutlarınızı Kaybetmeyin”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefet partilerine ve vatandaşlara hitaben yapmış olduğu paylaşımda, “CHP’li kardeşlerimizin, partilerine ve siyaset kurumuna yönelik umutlarını giderek kaybettiklerini üzülerek görüyoruz.” ifadelerini kullandı. Erdoğan, “Başta CHP olmak üzere muhalefete bakıp da asla umutsuzluğa kapılmayın. Alternatifsiz değilsiniz.” dedi.

Erdoğan: “Hizmet ve Eser Beklentiniz İçin Buradayız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, paylaşımında, “Şayet siyasetten beklentiniz hizmet ve eser görmekse hiç uzağa gitmenize gerek yok, AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak biz buradayız.” vurgusunu yaparak “Gerçek Belediyecilik” vizyonlarıyla hazır olduklarını belirtti.

Erdoğan: “Hep Birlikte Esaslı Bir Ders Verelim”

Erdoğan, “Sizin kaygılarınızı istismar edenlere, ‘Bizim istediğimiz adaya tıpış tıpış oy vereceksiniz’ dayatmasında bulunanlara, fikrinize, taleplerinize, hassasiyetlerinize saygı göstermeyenlere, gelin bu seçimde hep birlikte esaslı bir ders verelim.” çağrısında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın paylaşımında, şahsi ikballeri için kapalı kapılar ardında bölücü örgütün uzantılarıyla demlenenlere ve siyaset yapan kibir abidelerine karşı da net bir tavır sergilediği görülüyor. Vatandaşlara, 31 Mart’ta hür iradelerini kullanarak güçlü bir mesaj vermeye çağırdı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.