DOLAR 32,3672 0.14%
EURO 34,9875 -0.29%
ALTIN 2.324,490,23
BITCOIN 22761221,31%
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

En Önemli Müzik Platformları Erkut Can Dede Şarkıları ile Sallanıyor

En Önemli Müzik Platformları Erkut Can Dede Şarkıları ile Sallanıyor

ABONE OL
Şubat 23, 2022 13:14
En Önemli Müzik Platformları Erkut Can Dede Şarkıları ile Sallanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dönemlerde ülkemizde Deep House müziğin temsilcilerinden birisi olarak Resk ile kaplı lakaplı genç bir yetenek dikkatleri çekiyor. En önemli müzik platformlarında yer alan listelerde üst sıralarda denk geleceğiniz ‘Dark House’ isimli single House tarzın güzel yorumlarından birisi olarak düşünülüyor.

YouTube, Apple müzik ve Spotify listelerinde üst sıralarda yer alan bu başarılı single’in sahibi Erkut Can Dede isimli genç bir yetenek.  Resk lakabını kullanan Erkut Can Aslında başarılı bir grafiti sanatçısı. Ancak onun içerisinde çocukluk yaşlardan gelen ve her geçen gün büyüyen müziğe karşı çok özel bir ilgi ve yetenek var. Bu ilgi ve yetenek son dönemlerde atmış olduğu profesyonel adımlar sayesinde çok güzel sonuçlar doğuruyor.

Erkut Can Dede yapmış olduğu başarılı işler sayesinde TRT belgeselleri ne konu olabilecek bir kişiliğe sahip. Daha önce yayınlanan bu belgesel ile birlikte vermiş olduğu birçok röportajda müziğe karşı olan ilgisini gözler önüne seriyor. Deep House ve R&B müzik tarzlarına karşı duymuş olduğu yoğun ilgi onun bu alanda sahip olduğu yeteneklerle de birleşerek ortaya çok güzel işler çıkarmasına ön ayak oluyor.

Aslen Ordulu olan ancak İstanbul’da yaşamını devam ettiren Erkut Can grafiti alanında göstermiş olduğu üstün başarılarına daha yenilerini ekleyebilmek için artık müzik alanında da profesyonel çalışmalar yapacağını anlatıyor.

Resmi İnstagram Hesabı: https://www.instagram.com/resk.oner/

Resmi Spotify Hesabı:

https://open.spotify.com/artist/6lLVTPbuSX87zU711v2gvD

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.