DOLAR 32,4659 -0.08%
EURO 34,6997 -0.8%
ALTIN 2.435,62-0,01
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

KONAMI, ALMANYA’NIN ÜNLÜ KULÜBÜ FC BAYERN MÜNCHEN İLE PARTNERLİĞİNİ UZATTI
  • Ulaşım Haberi
  • Gündem
  • KONAMI, ALMANYA’NIN ÜNLÜ KULÜBÜ FC BAYERN MÜNCHEN İLE PARTNERLİĞİNİ UZATTI

KONAMI, ALMANYA’NIN ÜNLÜ KULÜBÜ FC BAYERN MÜNCHEN İLE PARTNERLİĞİNİ UZATTI

Bavyera kulübü, eFootball™ serisindeki en iyi kulüplerden biri olarak çok yıllı bir uzatmaya imza attı

ABONE OL
Temmuz 29, 2022 14:01
KONAMI, ALMANYA’NIN ÜNLÜ KULÜBÜ FC BAYERN MÜNCHEN İLE PARTNERLİĞİNİ UZATTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konami Digital Entertainment B.V. bugün FC Bayern München ile ortaklıklarını uzattıklarını açıkladı. Bu el sıkışma, Temmuz 2019’dan bu yana devam eden iş birliğini uzun vadeli ortaklığa çeviren bir anlaşma niteliğinde.

 

Partnerlik, KONAMI’nin futbol simülasyon serisi eFootball™’da kulüp özelliğini kapsarken Almanya’nın en başarılı kulübü ile dünyanın en ikonik oyun markalarından biri arasındaki heyecan verici ortaklığı da simgeliyor.

 

Kulübün tam kadro dijital sahalarda yerini aldığı ve FC Bayern’in evi olan Allianz Arena’nın bulunduğu tek futbol video oyunu olan eFootball™, FC Bayern hayranları için sanal dünyadaki ayrıntılı ve derinlemesine bir kulüp deneyimi sunuyor. Kulübün bu sezondaki eFootball™ Championship Pro karşılaşmalarını ikincilikle bitirdiğini belirtelim.

 

Konami Digital Entertainment B.V.’nin Avrupa Başkanı Naoki Morita, “FC Bayern ile ortaklığımızın daha kapsamlı bir hale gelmesinden mutluluk duyuyoruz. Avrupa’nın seçkin futbol kulüplerinden biriyle partner olmak KONAMI’ye ve kulübe birçok fırsat sunuyor’.

 

“Birden fazla şampiyonluk kazandıkları ve Avrupa şampiyonu oldukları bir dönemde kendileriyle partner olmak harikaydı ve önümüzdeki yıllarda FC Bayern ile hem onların hem de bizim taraftarlarımız için ilgi çekici ve heyecan verici etkinlikler düzenlemeye devam etmek için sabırsızlanıyoruz.”

 

FC Bayern Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Andreas Jung: “KONAMI ile partner olmak bizim için büyük önem taşıyor çünkü bu pazar büyüyor ve özellikle genç hayranlar arasında son derece popüler. Futbolu seviyoruz ve bu iş birliği, oyunu dünyanın dört bir yanındaki hayranlarımızla sanal olarak oynamak ve herkesi bu şekilde birbirine bağlamak için bize ideal bir fırsat sunuyor. KONAMI ‘küçük dalga’ olarak tercüme edilir- bizse ortaklığımızın ilk yıllarından beri birlikte büyük bir dalga yaratmayı başardık. Bu dalgada sörf yapmaya devam etmek istiyor, geleceğe umutla bakıyoruz.”

 

eFootball™ serisinden en son haberler ve daha fazla bilgi için lütfen takip edin:

konami.com/efootball
twitter.com/play_eFootball
facebook.com/playeFootball
instagram.com/efootball
youtube.com/playeFootball

“eFootball”, “e-Football” ve “eFootball logosu”, Japonya’da ve diğer ülkelerde veya bölgelerde Konami Digital Entertainment Co., Ltd.’nin tescilli ticari markaları veya ticari markalarıdır.

 

-SON-

 

 

MEDYA İLETİŞİM:

Ayda Tangüner
SetiPR

[email protected]

 

Konami Group Hakkında

 

Konami Group 1973 yılında arcade’ler için eğlence makineleri üreten bir şirket olarak kurulmuş ve yıllar içerisinde çeşitli pazarlarda farklı iş birimlerini içerecek şekilde büyümüştür. KONAMI HOLDINGS CORPORATION an itibarıyla Dijital Eğlence, Oyun Makineleri, Oyun ve Oyun Sistemleri ve Spor alanlarında faaliyet göstermektedir. Şirket 1984 yılında Osaka Securities Exchange, 1988’de Tokyo Stock Exchange ve 1999’da London Stock Exchange üzerinde halka açılmıştır. Daha fazla bilgi için www.konami.com/en adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Konami Digital Entertainment Hakkında

 

Konami Group’un ana şirketi olan Konami Digital Entertainment, mobil, konsol ve kart oyunları için eğlenceli içerikler geliştirmektedir. Şirket, dünya çapında ünlü eFootball PES, Metal Gear, Silent Hill, Castlevania, Contra ve Yu-Gi-Oh! Koleksiyon Kart Oyunu serisi gibi oyunlarıyla tanınır. Daha fazla bilgi için www.konami.com/games/corporate/en/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.