DOLAR 32,3690 0.15%
EURO 34,9789 -0.3%
ALTIN 2.323,900,20
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kruvasan tostun mimarı Lucky Bunny Croissant Bakery

Kruvasan tostun mimarı Lucky Bunny Croissant Bakery

ABONE OL
Ocak 8, 2022 10:19
Kruvasan tostun mimarı Lucky Bunny Croissant Bakery
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kruvasan tutkunları son günlerde kruvasan tost lezzetini yaşıyor. İlk kez kruvasanın en lezzetli adreslerinden birisi olan Lucky Bunny Croissant Bakery’de denenen ve büyük ilgi gören bu lezzet oldukça farklı bir deneyim için sizleri bekliyor.

Kruvasan tost bildiğiniz tost malzemeleri ve bazı özel soslarla hazırlanıyor. Tabi ki buradaki incelik ve en önemli giz kruvasanların tost makinası için özel olarak hazırlanması ile başlıyor. Tost makinasında yanmayan ve bir tam bir kruvasan gibi ağızda dağılan özel hamuru böyle bir tost olamaz dedirtiyor.

Lucky Bunny Croissant Bakery zaten kruvasan tutkunları tarafından bilinen ve çok sık ziyaret edilen bir yer. Burada tüm kruvasanlar her saat için taze olarak hazırlanıyor. Hem perakende olarak hem de toptan olarak satışa sunuluyor. Kruvasanların bu kadar muhteşem bir lezzette olmasının en önemli nedenlerinin başında %100 tereyağı ile yapılıyor olması geliyor. Her biri %100 tereyağlı ve el yapımı kruvasanlar nasıl lezzetli olmaz ki?

Kruvasanın en iyi yapıldığı yerlerden birisi olan Lucky Bunny Croissant Bakery kruvasan tost ile oldukça farklı bir akım yakalıyor. Özellikle toptan satışlarda bir patlama gösteren kruvasan tostlar bu sayede çok hızlı bir şekilde yayılıyor. Ve artık kruvasan tutkunlarının birçoğu bu lezzetten haberdar oluyor. Kruvasan tost denildiğinde ilk akla gelen Lucky Bunny Croissant Bakery bu muhteşem lezzeti tatmanız için sizleri bekliyor.

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.