DOLAR 32,5881 0.3%
EURO 35,0168 0.11%
ALTIN 2.464,111,16
BITCOIN 21002610,91%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mehmet Demirkol: Virüse yakalanan futbolcular neden açıklanmıyor?

Mehmet Demirkol: Virüse yakalanan futbolcular neden açıklanmıyor?

ABONE OL
Kasım 25, 2020 13:56
Mehmet Demirkol: Virüse yakalanan futbolcular neden açıklanmıyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paylaş

Mehmet Demirkol, Socrates YouTube kanalındaki haftalık programında virüse yakalanan oyuncuların açıklanmaması konusuna değindi. Galatasaray’ın Kayserispor karşısında Okan Kocuk, Belhanda, Babel, Arda ve Omar’dan yoksun olduğunu hatırlatan Demirkol şöyle söyledi:

Arda hastalığı kendi açıkladı. Babel ve Omar’ın durumlarını milli takımları bildirdi. Ee Okan ve Babel? Bunlar kadroda yok ama nedeni açıklanmadı. Biliyoruz aslında ama bilmiyormuş gibi yapıyoruz. Virüse yakalandılar işte. Adı açıklanmayan 2 oyuncu onlar.

Paylaş

Peki neden açıklanmıyor? Ben belki de havaalanında Belhanda’yı görüp fotoğraf çektirdim, temas ettim ona. Ya da bahis kuponu yaptım ve Galatasaray’ı banko görüyorum. Okan ve Belhanda’nın olmadığı açıklanmadığı için onlara güveniyorum. Kadro bir açıklanıyor, as kaleci ve 10 numara yok. Buna hakkınız var mı?

Paylaş

Dünyanın her yerinde virüse yakalanan isimler açıklanıyor. Milli takımlar da isim vererek bildiriyor. Çünkü insanları korumak, en basitinden haklarını gözetmek için yapılıyor bu. Türkiye’de neden açıklanmadığını anlayamıyorum.

corona virüs virüs

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.