DOLAR 32,3857 0.19%
EURO 35,0704 -0.08%
ALTIN 2.325,570,28
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Paribu, WebrazziFintech 2021’in altın sponsoru oldu

Paribu, WebrazziFintech 2021’in altın sponsoru oldu

ABONE OL
Aralık 20, 2021 13:09
Paribu, WebrazziFintech 2021’in altın sponsoru oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin lider kripto para işlem platformu Paribu, ülkenin en önemli fintech etkinliği olan Webrazzi Fintech 2021’in altın sponsorluğunu üstlendi.

 

“Fintech’in evrimi, gelişimi ve geleceği” temasıyla 15 Aralık 2021’de düzenlenen etkinlikte Paribu CEO’su Yasin Oral da “Türkiye’de kripto düzenlemesi: DeFi ve potansiyeli” başlıklı konuşmasıyla yer aldı.

 

“DeFi yarının finans dünyası anlamına geliyor”

 

Yaptığı konuşmada 2021 yılını değerlendiren Paribu CEO’su Yasin Oral, kripto para sektörünün 1 milyar doları aşan bir işlem hacmine ulaştığına dikkat çekti. Geride bırakmaya hazırlandığımız 2021 yılının da hem ekosistem hem de Paribu açısından hareketli geçtiğine değindi. Paribu Box ile ilgili de açıklamalarda bulunan Oral, ekosistemde bulunan erken dönem proje ürünlerinin pek çoğuna Paribu güvencesiyle erişmeye yardımcı olacak Paribu Box’un kullanıcıların beğenisini kazandığını söyledi.

 

Sektöre gelmesi beklenen regülasyonlarla ilgili de açıklama yapan Oral, regülasyonların hem yatırımcıyı hem de platformları koruyacak nitelikte olması gerektiğini söyledi. DeFi ve potansiyeli ile ilgili de şu açıklamalarda bulundu: “DeFi bizim mottomuzla örtüşen bir kavram; yarının finans dünyası da burası aslında. Geleneksel finans dünyasının dönüşümünü temsil ediyor. İnsanların geleneksel finansal dünyada yaptıkları tüm işlemleri, herhangi bir merkez ya da otoriteye bağlı olmadan yapabilmesi anlamına geliyor. Bu alanlarda çok hızlı değişiyor her şey, yakın zamanda bu alanın da büyük bir potansiyele ulaşacağına inanıyorum. Bizim de hem Defi hem NFT hem de Metaverse’e dahil olabileceğimiz bir blokzincir projemiz var. Ocakta lansmanını yapmayı planlıyoruz. Hem platformların hem de kullanıcıların gelecekte işlerini kolaylaştıracak yeni bir blokzincir ortaya çıkarttığımızı söyleyebilirim.”

 

WebrazziFintech 2021’de neler var?

 

Sektörün önde gelen isim ve kuruluşlarının katıldığı Webrazzi Fintech’te yeni finansal teknolojiler, bankacılığın dönüşümü ve blokzincir entegrasyonu gibi başlıklar ele alındı. Katılımcılar, workshop salonlarında düzenlenen farklı eğitimlere katılarak yeni bilgiler edinme imkânı buldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.