DOLAR 32,6041 0.37%
EURO 34,7624 -0.01%
ALTIN 2.498,610,59
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Pelin Karahan’ın Sektör Hakkındaki İsyanı

Pelin Karahan’ın Sektör Hakkındaki İsyanı

ABONE OL
Aralık 21, 2022 06:41
Pelin Karahan’ın Sektör Hakkındaki İsyanı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2014 yılında Bedri Güntay ile dünyaevine giren iki çocuk annesi Pelin Karahan, “Sektöre neden kırıldınız?” sorusu üzerine üzüntüsünü dile getirdi.

Pelin Karahan, “Genel olarak sektöre ve sektördeki arkadaşlarıma kırıldım diyebilirim. Evlenip, çocuk yapıp bir hayata geçtikten sonra ‘Sen artık bir şey yapmazsın’, ‘Oyunculuk yapmana gerek yok’, ‘Artık anne oldu, çalışmaz’, ‘Eşinin durumu da iyi, ihtiyacı yok zaten’ gibi bir tavır gördüm!.. Ondan çok rahatsız oldum. Ben oyuncuyum. Evet çocuk doğurdum, emzirmek vs. için bir ara verdim, sonra devam edeceğim. Bu nasıl bir algıdır; eşinin durumu iyi, ihtiyacı da yok” dedi.

“BUNU ERKEK OYUNCU YAPMAZ”

Karahan, “Ben çalışan bir kadınım, neye ihtiyacım yok? Kadınlar yapıyor, hemcinslerim yapıyor bunu! Seni böyle elemiş gibi görüyorlar. Bunu zaten erkek oyuncu yapmaz sana. O dönemden sonra zaten ‘Kıbrıs’ dizisine gittim. En zorunu seçtim, başka bir ülkede dizi çektim, herkes de gördü” ifadelerini kullandı.
Özel hayatına dair de itiraflarda bulunan Pelin Karahan 17 yaşından beri görüşmediği babası için, “Benim babam yok” demişti.

“BİR ERKEĞE İHTİYACIM VAR SANIYORDUM”

Pelin Karahan, “Kimseye ihtiyacım yoktu ama bir kadın olarak bir erkeğe ihtiyacım var sanıyordum” diye konuştu.

Karahan, “Bu durum hiç yalnız kalmamam, hayatımda hep bir erkek olması gerektiği algısını yarattı. Gençlik yıllarımda ilişkilerimin biri bitince diğeri başlardı. Yalnız kalamıyordum. Şimdiki kafam olsa asla öyle yapmaz, yalnız kalırdım. Tadını çıkartırdım” dedi.

Babasız olmanın hayatına giren erkeğe karşı şımarıklık yapmasına neden olmadığını söyleyen Karahan, “Aksine bana ve anneme laf gelmesin diye daha çok dikkat ettim. Çünkü annemle sadece iki kadındık. Dul bir kadın olarak yaşamak hiç kolay değil Türkiye’de.”

Sözlerinin devamında ise, “Hemen bir şey yapıştırıveriyorlar. Bunu taşımak zor. Bu kontrollü tavırlarım yüzünden dışarıdan bakanlar benim için ‘Soğuk bir kadın’ diyor. Konuşunca bıcır bıcır olsam da bu mesafeli duruşum o dönemlerden kalma” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.