DOLAR 32,5876 0.3%
EURO 35,0737 0.28%
ALTIN 2.457,350,88
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Uğur Kartal’ın Dikkat Çeken Yaşamı

Uğur Kartal’ın Dikkat Çeken Yaşamı

ABONE OL
Mart 3, 2022 11:45
Uğur Kartal’ın Dikkat Çeken Yaşamı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uğur Kartal sosyal yaşamı ile günümüzde en çok dikkat çeken isimlerden biridir. Bunun nedeni ise oldukça sosyal olması, pek çok konuda yaptığı profesyonel çalışmalar ve aldığı eğitim nerden kaynaklanıyor.

Yazılım ve sosyal medya alanında ilk akla gelen isimlerden biri olan Uğur Kartal, bu alanlarda eğitim almıştır. Küçük yaşlardan itibaren bu alanlara duyduğu ilgiden dolayı kendini geliştirmeyi başarmış bir isimdir. Bu yüzden de Profesyonel olarak pek çok iş birliği yaptı. Özellikle 2012 yılından bu yana pek çok önemli kişilerle çalışmaları oldu. İş insanı, siyasi iş insanları ve TV kanalları başarılı çalışmalar yürüttü.  Halen bu alanlarda aktif olarak hizmet sunmaya devam ediyor.

Uğur Kartal’ın Müzik Yaşamı

Uğur Kartal yazılım ve sosyal medya alanlarının yanı sıra müzik dünyasına da oldukça ilgi duyuyor. Bu alanda da yaptığı DJ lik çalışması ile dikkat çekiyor. Pek çok bilinen mekânda sahne alması ile işletme sahiplerinin dikkatini çekmeyi başarmıştır. Bu yüzden de müzik alanında da sunduğu başarılı çalışmalarla dikkat çekti.

Uğur Kartal sıklıkla seyahat etmesi ile sosyal çevresini oldukça genişletmiş bir kişidir. Bu yüzden de sosyal anlamda pek çok kişinin çalışmak istediği bir isim haline geldi.

Uğur Kartal hem sosyal medya hem de müzik alanında hizmet sunuyor. Pek çok kişilerle profesyonel anlamda iş birlikleri yapmaya devam ediyor.

Instagram: https://www.instagram.com/tavsiyemidinle/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.