DOLAR 32,3644 -0.4%
EURO 34,8491 -0.01%
ALTIN 2.396,43-1,07
BITCOIN 19087632,65%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yüksek Alan Şiddetli Seperatör

Yüksek Alan Şiddetli Seperatör

ABONE OL
Ağustos 10, 2021 09:29
Yüksek Alan Şiddetli Seperatör
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yüksek alan şiddetli seperatör geniş bir manyetik alana sahip olmakla birlikte bu18000 gauss civarında olmaktadır. Bu geniş manyetik alan, seperatörün sahip olduğu bobinler aracılığı ile meydana gelmektedir. Oldukça yüksek bir alan şiddeti üretebilen bu makinaların sahip olduğu en önemli avantaj bu olmaktadır. Firmamız tarafından kaliteli bir şekilde üretilmiş seperatörler, en makul fiyat aralıklarıyla müşterilerle buluşturulmaktadır. Seperatörlerin üretiminde son teknolojiye uygun bir işleyiş yapılandırılmaktadır. -3+0,1 mm besleme boyutuna sahip seperatörler, farklı birçok sektörde en çok tercih edilen makinalardan birisi olmaktadır.

Yüksek Alan Şiddetli Seperatörlerin Özellikleri

Seperatörlerin geniş, yüksek bir alan şiddetine sahip olmasının yanı sıra yüksek gradyanlı olmaları da önemli özellikleri arasındadır. Ayrıştırma işlemi gerektiren her sektör için vazgeçilmez bir tercih oluşturmaktadır. Yüksek alan şiddetli seperatör mikronluk ayrıştırmalar dahi yapılabilmektedir. Manyetik alanın genişliği arttıkça mikronluk ayrıştırma yapabilme kapasitesinde de artış görülmektedir. Firmamızın üretimini gerçekleştirdiği seperatörlerin saatlik kapasitesi 150 tona kadar çıkabilmektedir. Motor kapasiteleri de yüksektir ve ortalama olarak 165 kw güç gösterebilmektedir. İş yerlerinde kullanılan bu makinaların motor kapasitesinin yüksekliği, onları uzun kullanıma uygun bir hale getirmektedir. Bir seperatörden alınabilecek verim, motor gücü ile doğru orantılı olmaktadır. Çok ince yapılı mineraller bulunmaktadır ve bu minerallere, hematit, aplit, apatit ve boksit örnek verilebilir. Firmamız tarafından satışa sunulan seperatörler, bu ince mineralleri ayrıştırabilecek bir çalışma özelliğine sahiptir. Kullanımı için herhangi bir güç kaynağına bağlanmasına gerek yoktur. Kullanılacağı alan içerisinde pratik bir şekilde yerleştirilebilmektedir. Ayrıca boyutları da küçük ve kullanışlıdır. Yıllık yapılması gereken bakım masrafları için makul bir fiyat gerekmektedir.

Yüksek Kaliteli Üretim ve Makul Bir Fiyat Aralığı

Yüksek alan şiddetli seperatör bir ayırıcı makinasıdır. Manyetik özelliği zayıf maddelerin zenginleştirilmesini, endüstriyel hammaddelerin safsızlıklarının atılmasını sağlayan bu makinaların üretimi firmamız tarafından gerçekleştirilmektedir. Ekonomik teknik özellikleri bakımından gelişmiş yapısı ile geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bu üretim için alanında uzman bir kadro oluşturulmuştur. Uzman kadro ve en son teknoloji ile bir üretim gerçekleştirilmektedir. Yüksek kalitedeki üretimine nazaran ürünlerde son derece makul bir fiyat aralığı bulunmaktadır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.