DOLAR 32,4947 0.22%
EURO 34,8795 0.05%
ALTIN 2.400,950,22
BITCOIN 19159211,71%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ankara Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’den Teşekkür Konuşması

Ankara Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’den Teşekkür Konuşması

ABONE OL
Nisan 5, 2024 21:09
Ankara Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’den Teşekkür Konuşması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mamak Belediye Başkanı Şahin, Halkına Teşekkür Etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve 20 yıldır AKP yönetiminde olan Mamak’ı 31 Mart yerel seçimlerinde kazanan Veli Gündüz Şahin, Mamak Belediyesi önünde teşekkür konuşması yaptı.

Destekçileriyle Birlikte

Yavaş ve CHP’den seçilen Mamak Belediye Başkanı Şahin’e destek amaçlı CHP Genel Başkan Yardımcıları ve Ankara Milletvekilleri eşlik etti. Şahin, kendisine oy veren Mamaklılara teşekkür ederek eski başkanları da yermemek gerektiğini ifade etti.

İşten Çıkarma İddialarını Yalanladı

Seçilirse belediye personelini işten çıkaracağı iddialarını yalanlayan Şahin, belediye çalışanlarının sendikaya üyelik hakları olduğunu vurgulayarak, “Sizlerin verdiği helal oyları hiç kimse bana haram bir yolda asla kullandıramaz” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş’tan Destek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da tüm Mamaklılara verilen oylar için teşekkür ederek eski yönetimin ‘eser belediyeciliği’ anlayışını eleştirdi ve insan odaklı hizmetin önemine vurgu yaptı.

Herkesi Kucaklama ve Eşit Davranma Çağrısı

Yavaş, Mamak Belediye Başkanı Şahin’in teşekkür konuşmasının ardından herkesi kucaklama ve eşit davranma çağrısı yaparak, ayrımcılığın sona erdiğini ve birlik beraberlik vurgusu yaptı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.