DOLAR 32,3660 0.11%
EURO 35,0553 -0.15%
ALTIN 2.322,080,14
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bakan Koca’ya öfke: Hiç kimsenin bu iki yüzlülüğünüzü unutmaması için yaşayacağım
  • Ulaşım Haberi
  • Sağlık
  • Bakan Koca’ya öfke: Hiç kimsenin bu iki yüzlülüğünüzü unutmaması için yaşayacağım

Bakan Koca’ya öfke: Hiç kimsenin bu iki yüzlülüğünüzü unutmaması için yaşayacağım

ABONE OL
Şubat 23, 2021 12:32
Bakan Koca’ya öfke: Hiç kimsenin bu iki yüzlülüğünüzü unutmaması için yaşayacağım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yurttaşlara her fırsatta koronavirüs salgınına karşı ‘sosyal mesafe’ ve ‘kalabalıktan uzak durma’ uyarıları yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, YÖK Başkanı Yekta Saraç ve iş insanı Fatih Saraç’ın babası Muhammed Emin Saraç’ın cenazesinde ortaya çıkan fotoğrafı büyük eleştiri konusu oldu.

Salgın yokmuşçasına binlerce kişinin mesafeye de dikkat edilmeksizin bir araya geldiği Fatih Camii avlusunda, Bakan Koca’nın da saf tuttuğunu gösteren fotoğraflara salgında hayatını kaybedenlerin yakınları da isyan etti.

Koronavirüs kaynaklı olarak annesini kaybettiğini belirten Yakup Bayrak, Twitter hesabından Bakan Koca’nın hesabını etiketleyip “Sn. @drfahrettinkoca hastanenizden cenazesini alıp, Pandemi önlemlerine uymak için sadece 10 (bakın yazıyla da yazayım on) kişiyle birlikte gömdüğüm annemin üzerine yemin ederim, hiç kimsenin şu aşağıdaki vb olaylardaki iki yüzlülüğünüzü unutmamaları için yaşayacağım. Andım olsun” diye yazdı.

Yakup Bayrak’ın tweet’i, binlerce Twitter kullanıcısı tarafından paylaşıldı.

Salgın nedeniyle babaannesinin cenazesine gidemediğini dile getiren Ayşegül Kula da tepkisini “Bu görüntüyü hiç unutmayacağım. Sizin acınız benim acımdan daha değerli değil. Kabul etmiyorum.” diyerek dile getirdi.


 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.