DOLAR 32,3318 0.22%
EURO 35,0652 -0.27%
ALTIN 2.306,231,28
BITCOIN 22911263,63%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beşiktaş Volkan Babacan transferini bitiriyor

Beşiktaş Volkan Babacan transferini bitiriyor

ABONE OL
Temmuz 27, 2020 08:51
Beşiktaş Volkan Babacan transferini bitiriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paylaş

Sergen Yalçın, Gençlerbirliği maçkı sonrası kaleci konusunda açıklama yapmıştı. Sergen, “Yabancı kaleci almayacağız. Ersin’in yanına tecrübeli bir Türk kaleci arıyoruz. Federasyonun çıkardığı şahane kurala göre 8 yabancı oynayabilecek, en azından kaleyi Türk oyunculardan kuralım. Zaten Ersin güzel bir performans gösterdi, ona güveniyoruz” demişti.

Paylaş

Sergen Yalçın daha önce de en az 8-10 oyuncu transferi istediği yönetim, yerli kaleci talebinin ardından Volkan Babacan’la görüşmeye başladı.

Başakşehir’de Mert Günok’un arkasında yedek olarak bekleyen milli kaleci, Beşiktaş’ın teklifine sıcak bakıyor.

Paylaş

Bu sezon Başakşehir adına hepsi Türkiye Kupası’nda olmak üzere sadece 4 karşılaşmada eldivenleri giyen 31 yaşındaki kalecinin kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Beşiktaş yönetiminin bu transferde mutlu sona ulaşması için iki planı bulunuyor.

Birincisi Volkan’ın kulübünden bonservisini alması halinde imzayı atması, ikincisi ise Kara Kartal’ın, Volkan için yedek kalecisi Utku Yuvakuran’ı 1 yıllığına kiralık olarak Başakşehir’e vermesi. Önümüzdeki günlerde Volkan konusunun netlik kazanması bekleniyor.

başakşehir

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.