DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.437,370,07
BITCOIN 2074965-1,46%
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Djaniniy Şampiyonluk İçin Hazır

Djaniniy Şampiyonluk İçin Hazır

ABONE OL
Aralık 1, 2021 13:05
Djaniniy Şampiyonluk İçin Hazır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Oyuncu kalitesi yüksek”

Djaniny, takımdaki oyuncu kalitesinin Türkiye’de yüksek olduğuna işaret etti.

“İlk idmanlarım, ilk günlerim benim için çok şaşırtıcıydı. Gördüğüm ilbet oyuncu kalitesi gerçekten etkileyici seviyedeydi. Zaten başarılı olmak istiyorsanız bu kaliteyi ve rekabeti sağlamanız gerekiyor. Türkiye Ligi çok yarışmacı bir lig. Bu benim belki kişisel fikrim ama birçok insanın da benimle aynı fikre sahip olduğunu düşünüyorum. Bu ligde beş, altı takım birden şampiyon olabilecek yeteneğe ve kaliteye sahip. Bu takımlardan birisinin şampiyon olması açıkçası kimseyi şaşırtmayacaktır. Bu sayının fazla olması da aslında ligin kalitesinin bir göstergesi. Burada maç kazanabilmek, şampiyon olmak ve başarılar elde etmek çok kolay değil. Ancak bizim takımımızdaki hem yabancı hem de yerli oyuncularımızın kalitesi gerçekten de çok üst seviyelerde.”

“Avcı, iyi bir insan”

Djaniny, teknik direktör Abdullah Avcı’nın her şeyden önce iyi bir insan olduğunu belirtti.

“Hocamız her şeyden önce iyi bir insan, iyi bir teknik direktör ve gerçekten çok zeki birisi. İnsanlarla nasıl iletişim kurabileceğini bilen ve futbolculara nasıl yaklaşması gerektiğini bilen birisi. Onunla konuşmalarımız her zaman çok olumlu oluyor. Ne istediğini her zaman net ve açık bir şekilde ifade eden birisi. Saha dışında belki ilbet giriş sakin birisidir hocamız ama maçlarda özellikle işler onun istediği gibi gitmediğinde bazen sinirlenebiliyor, bazen bağırabiliyor. Tabii ki bu da oyuncularından en iyisini istediği için ve takımın neler yapabileceğini bildiği için çok normal olan şeyler.” 

“Onların desteğine her zamankinden de daha çok ihtiyacımız var”

Djaniny, Trabzonspor taraftarlarına da mesaj verdi.

“Son olarak Trabzonspor taraftarına küçük bir mesaj vermek istiyorum. Bizler oyuncular olarak, hocalarımız ve burada çalışan herkes Trabzonspor isminin ve ağırlığının ne kadar büyük olduğunun farkındayız. Bizler taraftarlarımızı mutlu edebilmek için sürekli en iyi şekilde çalışıyoruz. Onlardan ricam bize destek olmaları. Zaten bunu yapıyorlar ama bizim her zaman desteğe ihtiyacımız oluyor. Şampiyon olmak istiyorsak beraber olmamız gerekiyor. Onların desteğine her zamankinden de daha çok ihtiyacımız var.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.