DOLAR 32,3153 -0.16%
EURO 34,8857 0.17%
ALTIN 2.388,62-0,33
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Altay Kulübü’nden Önemli Kararlar

Altay Kulübü’nden Önemli Kararlar

ABONE OL
Nisan 20, 2024 16:08
Altay Kulübü’nden Önemli Kararlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altay Kulübü Yöneticileri İzmir’de Toplandı

Altay Kulübü’nden yapılan açıklamada, kulüp başkanı Süleyman Özkaral ile eski kulüp başkanları, divan başkanları ve yöneticilerin İzmir Ticaret Odasında bir araya geldiği belirtildi.

Futbol Şubesinin Şirkete Devredilmesi Kararı Alındı

Açıklamada, 6102 sayılı TTK ve 7405 sayılı Spor Kulüpleri yasası uyarınca futbol şubesinin kurulacak bir şirkete devredilmesi kararı alındığı ve belli bir aşamada olan çalışmaların tamamlanması için belirlenen bir ad ile şirket kurulacağı belirtildi.

Kulüp Üyelerinin Sayısı Güncellenecek

Kulübün 1291 üyesinin bulunduğu, bu sayının güncelleneceği belirtilerek mevcut kadronun korunarak önümüzdeki sene ‘varlığımızın sürdürülmesi’ için gereken sermaye, gerçekçi hedefler belirlenerek sezon sonuna kadar oluşturulacağı vurgulandı.

Borç Yükü Azaltılacak

Borç yükünün azaltılması için alacaklılarla görüşmek üzere bir heyet oluşturulduğu, borç yükünü oluşturan unsurların yapılandırılacağı belirtildi. Başlatılan süreç sonuna kadar ilerlenerek ve oluşturulan platform genişletilerek sonuç alınana kadar devam edileceği ifade edildi.

Altay Kulübü’nün Geleceği

Açıklamada, “Büyük Altay sahipsiz değildir ve özlenen günlerine dönecektir” denilerek kulübün geleceğine dair umut verici mesajlar verildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.