DOLAR 32,3747 0.14%
EURO 35,2314 -0.03%
ALTIN 2.322,140,15
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Emre Belözoğlu 1 yıl daha futbol oynayabilir

Emre Belözoğlu 1 yıl daha futbol oynayabilir

ABONE OL
Temmuz 27, 2020 14:52
Emre Belözoğlu 1 yıl daha futbol oynayabilir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paylaş

Emre Belözoğlu, Çaykur Rizespor karşılaşmasıyla beraber Fenerbahçe formasıyla son maçına çıktı. En azından tüm futbolseverler böyle biliyordu. Ancak şaşırtıcı bir iddia geldi. Emre Belözoğlu’na ulaşan Hürriyet yazarı, 40 yaşındaki oyuncunun 1 sene daha oynama ihtimalinden bahsetti. Tahir Kum’un yazısından bir kısım şöyle:

Paylaş

Önceki gün Zorlu’da karşılaşıp sohbet ettiğimiz önemli bir isim konu Emre’ye geldiğinde, futbolu bırakma kararından vazgeçerek 1 yıl daha oynayacağını söyledi.“Bence doğrusu da bu zaten” diye de ekledi. Şaşırdım. “Evet, Emre bir yıl daha oynamak istiyor. Maşallahı var, oynar da” dedi.

Paylaş

Emre’yi dün telefonla arayarak hem duygularını sorduk hem de bu önemli ismin kendisiyle ilgili sözlerini aktardık. Cevap olarak şunları söyledi:“Ben kararımı vermiştim ama ailem futbola devam etmem için çok baskı yapıyor. Evet, küçük de olsa böyle bir ihtimal var ama netleşen bir şey yok. Her şey 1-2 gün içinde belli olacak.”Bu sözlerin ışığında Emre, iki gün sonra düzenleyeceği basın toplantısında, “1 yıl daha futbol oynayacağım” derse şaşırmayın. Benden söylemesi…

fenerbahçe

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.