DOLAR 32,4392 0.13%
EURO 34,8375 0.04%
ALTIN 2.399,650,13
BITCOIN 19200842,12%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ev Sigortası Yaptırmak Zorunlu mu, Şartları Ne?

Ev Sigortası Yaptırmak Zorunlu mu, Şartları Ne?

ABONE OL
Ekim 29, 2020 08:55
Ev Sigortası Yaptırmak Zorunlu mu, Şartları Ne?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ev sigortası yaptırmak isteyenlerin yardımına koşan e-sigortam bünyesinde bu hizmeti veren birçok şirket bulunuyor. Sizler de sitede yer alan tüm şirketler arasından cebinize ve fikrinize en çok uyanını kolayca seçebilirsiniz. Seçiminizi yapmanızın ardından da kısa sürede konut sigortası hizmetiniz aktif olacaktır. Ayrıca eve sigorta yaptırmak konusunda aklınızda kalan tüm soru işaretlerini sitenin destek ekibine sormanız da mümkün. İletişim kısmından e-sigortam hattını arayabilir ve aklınızdaki soru işaretlerini kısa sürede yok edebilirsiniz.

Ev için sigorta arayanlara hizmet vermek adına uzun zamandır faaliyetlerine devam eden e-sigortam tamamen profesyonel bir yönetime sahiptir. Bu sayede de müşteri memnuniyeti açısından her zaman zirvede olduklarını hatırlatmak gerek. Sizler de bu sayede aklınızda herhangi bir şüpheye yer bırakmadan konut sigortası ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.

Sigorta şirketlerine danışan birçok şirketin aklındaki soru “Ev sigortası yaptırmak zorunlu mu?” olmaktadır. Ülkemizdeki yasalara göre ev sigortası yaptırmak zorunlu tutulmaz. Ancak evinde herhangi bir olumsuz durum sonrasında ortaya çıkabilecek büyük maddi kayıpların önüne geçilebilmesi için ev sigortalatmak uzmanlar tarafından tavsiye edilir. Sizler de bu kapsamdaki ihtiyaçlarınızı e-sigortam sitesi üzerinden kolayca giderebilirsiniz.

DASK Yaptırmak Neden Önemli?

Doğal afet sigortası olarak geçen DASK için olan ilgi her geçen gün artmaktadır. Buna sebep olarak ise ülkemizin çeşitli doğal afetlerle sürekli bir tehdit içerisinde olması gösterilebilir. Sizler de DASK yenilemek veya yeni bir DASK yaptırmak için e-sigortam sitesini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Bu alanda uzun zamandır hizmet veren sitede birçok alternatif sigorta şirketi arasından dilediğinizi seçme hakkınız bulunuyor. Sizler de önünüze çıkan DASK fiyatları arasından en uygununu seçerek kısa süre içerisinde evinizi korumaya alabilirsiniz. Ayrıca DASK sayesinde doğal afetlerin ardından yaşayabileceğiniz olumsuzlukların birçoğu da yine sigorta kapsamındadır. Bu sayede zararın büyük bir bölümünü sigorta şirketinden talep edebilirsiniz.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.