DOLAR 32,5257 0.13%
EURO 34,9756 0.34%
ALTIN 2.435,37-0,12
BITCOIN 2037505-1,59%
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

İYİ Parti Lideri Meral Akşener YSK Kararını Eleştirdi

İYİ Parti Lideri Meral Akşener YSK Kararını Eleştirdi

ABONE OL
Nisan 12, 2024 21:09
İYİ Parti Lideri Meral Akşener YSK Kararını Eleştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meral Akşener, Ordu Seçimleri İtirazının Reddedilmesine Tepki Gösterdi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin yenilenmesine yönelik olağanüstü itiraz başvurusunu reddetmesine sert bir dille tepki gösterdi.

Akşener’in Açıklamaları

Meral Akşener, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, YSK’nın aldığı kararı eleştirerek şu ifadeleri kullandı:

“Seçim şaibelerine karşı bu kadar istikrarlı olarak adaletsiz, ciddiyetsiz ve basiretsiz kararlar veren bir Yüksek Seçim Kurulu, bizden başka hiçbir ülkeye nasip olmamıştır. 98 bin oyun geçersiz olduğu, kullanılmayan zarf ve oy pusulalarının havalarda uçuştuğu, sandıkların başında ‘partili’ devlet memurlarının bulunduğu ve daha birçok garabetin kanıtlarla ortaya konulduğu Ordu seçimlerine yönelik tüm itirazlarımıza, YSK bugün red kararı vermiş.”

“YSK, Orduluların iradesini yok sayarak kendi tarihine bir leke daha sürmüştür. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Adayımız Enver Yılmaz’ın sandıkta milletimizden aldığı helali, hırsızların masasına haram olarak sunmuştur. Kendini hala millet iradesinden üstün görenlere bir kez daha hatırlatmak isterim ki doğruların elbet bir gün ortaya çıkmak, hakkın da elbet bir gün sahibini bulmak gibi çok güzel bir huyu vardır.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.