DOLAR 32,2744 0.08%
EURO 35,1795 0.08%
ALTIN 2.505,430,20
BITCOIN 2139677-0,76%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’dan Fenerbahçe Maçı Açıklaması
  • Ulaşım Haberi
  • Spor
  • Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’dan Fenerbahçe Maçı Açıklaması

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’dan Fenerbahçe Maçı Açıklaması

ABONE OL
Mayıs 8, 2024 16:33
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’dan Fenerbahçe Maçı Açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ali Çamlı, Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Süper Lig’de her puanın kıymetli olduğu bu dönemde Fenerbahçe maçının önemine dikkat çekti.

Şampiyonluk adaylarından biri olan Fenerbahçe Kulübü’ne saygılarını sunan Çamlı, maçın bir savaş değil, kavga değil, sadece bir spor müsabakası olduğunu vurguladı.

Çamlı, “Hak edenin kazanacağı bir müsabaka olmasını umuyorum. Takımıma, teknik ekibime ve kulübüme güveniyorum. İnşallah iyi, keyifli bir maç olur ve mutlu bir şekilde şehrimize döneriz.” dedi.

Kayserispor’un Hedefi 3’te 3

Ali Çamlı, Süper Lig’de kalan 3 maçlarını da kazanmayı amaçladıklarını belirterek, “3’te 3 yapmak istiyoruz. Oyuncuların sakatlıkları ve turnuvalara katılımları nedeniyle zorlu bir süreçten geçiyoruz. Ancak buna rağmen kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek için çaba gösteriyoruz. Sakat oyuncularımızın önümüzdeki sezon için hazırlıklarını yaparak başarılı bir performans sergileyeceğimizden eminim.” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.