DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21585610,37%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Küçükçekmece Fatih Mahallesi’ndeki Menekşe Sahil Parkı Olayı Soruşturması Devam Ediyor
  • Ulaşım Haberi
  • Gündem
  • Küçükçekmece Fatih Mahallesi’ndeki Menekşe Sahil Parkı Olayı Soruşturması Devam Ediyor

Küçükçekmece Fatih Mahallesi’ndeki Menekşe Sahil Parkı Olayı Soruşturması Devam Ediyor

ABONE OL
Mayıs 6, 2024 21:25
Küçükçekmece Fatih Mahallesi’ndeki Menekşe Sahil Parkı Olayı Soruşturması Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sukas Adlı Şüpheli Adli Kontrol Talebiyle Hakimliğe Sevk Edildi

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, Menekşe Sahil Parkı’nda Eda Nur Gezer’in hayatını kaybetmesiyle ilgili şüpheli olarak aranan Sukas, avukatıyla birlikte Küçükçekmece Adliyesi’ne giderek ifade verdi. Verilen ifadenin ardından Sukas, adli kontrol şartı uygulanması talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Olayın Detayları

Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 26 Nisan tarihinde Fatih Mahallesi’ndeki Menekşe Sahil Parkı’nda yapılan kazı çalışmaları sırasında su birikintisine düşerek hayatını kaybeden 5 yaşındaki Eda Nur Gezer’in olay yerine ulaşmıştı. Yapılan incelemede, parkın bazı bölümlerinin kazı çalışmaları sonucunda su birikintisiyle dolduğu ve bu durumun kaza sonucu meydana geldiği tespit edilmişti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ise olayın ardından idari soruşturma başlatmış ve Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı da adli soruşturma başlatmıştı. Soruşturma kapsamında İBB’ye bağlı İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ’de çalışan bazı şüpheliler gözaltına alınmış, yapılan işlemlerin ardından 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, bir şüpheli tutuklanmıştı. Soruşturmanın detayları hakimlikte devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.