DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Siz Gönderin, Onlar Yayınlasın!

Siz Gönderin, Onlar Yayınlasın!

ABONE OL
Eylül 29, 2021 07:50
Siz Gönderin, Onlar Yayınlasın!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Artık haber sitelerinde sadece habercilik sektöründe var olan yayıncıların sunduğu içerikler yer almamaktadır. Aynı zamanda ihbar hatları üzerinden paylaşılan ve haber niteliği bulunan içerikler de yayınlanmaktadır. Bu bakımdan Haberler33 sitesi bünyesinde bir Whatsapp İhbar hattı bulunmaktadır. Bu hattı kullanarak siz de şahit olduğunuz bir olayı site çalışanlarıyla paylaşabilirsiniz. Böylece yayın editörleri tarafından paylaşmış olduğunuz içerik düzenlenerek sitede yayınlanmaktadır.

İhbar hattına göndereceğiniz içeriklerdeki olay ve durumların gerçeğe aykırı olmamasına önem verilmektedir. Bu nedenle editörler haberlerin kaynakları hakkında sizden detaylı bilgiler talep edebilmektedir. Daha çok görsel ve video içeriğe sahip haberler dikkate alınmaktadır. Hem siz hem de çevrenizdekilerin en güncel gelişmelerden doğru bir habercilik ile bilgi sahibi olması için Haberler33 çalışmalarını sürdürmektedir.

Haberler33 ile Gündemi Takipte Kalın!

Mersin Akdeniz Sitesi ya da Haberler33 olarak adlandırabileceğimiz sitede her gün yeni haber içerikleri paylaşılmaktadır. Haber başlıkları oldukça geniş bir skalaya yayılmaktadır. Bu açıdan global düzeyde bile bir haber bulabilmeniz mümkündür. Tüm bunlar için sitenin web adresine erişim sağlamanız gerekmektedir.

https://haberler33.com/ adresi üzerinden Haberler33 sitesine kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Bu sayede politika, ekonomi, sağlık, eğitim ve teknoloji gibi alanlardaki gelişmelerden de haberdar olabilirsiniz. Gündemi takipte kalmak istiyorsanız siz de Haberler33 sitesine tıklayıp en doğru habercilik kaynaklarından hizmet alabilirsiniz. Objektif bir perspektifle tüm içerikler başarılı şekilde okuyuculara ulaştırılmaktadır.

Haberler33 sosyal medya hesapları ve youtube kanalı;

https://www.instagram.com/haberler33com/

https://www.facebook.com/haberler33comm

https://twitter.com/haberler33com

https://www.youtube.com/haberler33

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.