DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trabzonsporun anlaştığı 4 isimden 2si ortaya çıktı

Trabzonsporun anlaştığı 4 isimden 2si ortaya çıktı

ABONE OL
Temmuz 22, 2020 02:40
Trabzonsporun anlaştığı 4 isimden 2si ortaya çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paylaş

Fanatik’teki habere göre, Trabzonspor’un kadrosuna katmaya çok yaklaştığı isimlerden ikisi Guelor Kanga ve Konstantinps Stafylidis.

Kanga, sezon başında oynanan Avrupa Ligi ön eleme turunda Sparta Prag formasıyla Trabzonspor’a karşı forma giymişti. Kanga, iki maçta 1 gol 2 asistle oynayarak dikkat çekmişti.

Paylaş

Sezon sonunda serbest kalacak 29 yaşındaki oyuncu çift yönlü orta saha ve hücumcu orta saha olarak oynayabiliyor. Ndiaye’nin yerine düşünülen Kanga, bu sezon 37 maçta 15 gol 9 asist gibi harika bir performans sergileyerk Sparta Prag’a önemli katkı sağladı.

Paylaş

Serbest olarak kadroya katılması beklenen Kanga’da geriye sadece resmi imzaların kaldığı ve her konuda anlaşıldığı yazıldı. İddiaya göre ön prokol imzaları bile atıldı.

Paylaş

Konstantinos Stafylidis ise sözleşme uzatmaya yanaşmayan Filip Novak’ın yerine transfer edilecek.

Bundesliga’ya çıkmaya çok yaklaşan fakat son haftalarda pota dışında kalan Hannover 96’da devam etmek istemeyen oyuncu, Trabzonspor’a transfer olmaya sıcak bakıyor.

Yunan sol bek bonservisiyle gelecek.

kanga guelor kanga

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.