DOLAR 32,2234 -0.11%
EURO 34,9331 0.17%
ALTIN 2.445,790,57
BITCOIN 19766310,02%
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe’nin Derbi Galibiyeti ve Dusan Tadic’in Değerlendirmesi

Fenerbahçe’nin Derbi Galibiyeti ve Dusan Tadic’in Değerlendirmesi

ABONE OL
Nisan 28, 2024 16:28
Fenerbahçe’nin Derbi Galibiyeti ve Dusan Tadic’in Değerlendirmesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, Beşiktaş’ı 2-1 Mağlup Ederek Derbi Galibiyeti Aldı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Beşiktaş’ı sahasında 2-1 yenerek önemli bir derbi galibiyetine imza attı. Maçın ardından Fenerbahçe’nin Sırp oyuncusu Dusan Tadic, mücadeleyi değerlendirdi.

Dusan Tadic: “Kaptanlık Önemli Değil, Ben Takımın Liderlerinden Biriyim”

İlk golün asistini yapan Tadic, kaptanlık bantının önemli olmadığını belirterek, “Kolumda bant olmasa bile aynı şeyleri yapmaya devam edeceğim. Ben takımın liderlerinden biriyim, lider biri olunca en iyisini yapmak durumundasınız. Kırmızı karttan sonra biz de yavaşladık. İkinci golü bulmamız lazımdı, daha güçlü oynamamız lazımdı. 2-1’den sonra biraz gerildik. Taraftarlarımız mutlu ettiğimiz için mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Dusan Tadic: “Şampiyonluk Yarışı İçin Sonuna Kadar İnanıp 4 Maçı da Kazanmak Gerekiyor”

Şampiyonluk yarışı hakkında konuşan Tadic, “Zor bir durum çünkü artık bizim elimizde değil, Galatasaray’ın elinde. 4 maçı kazanmak istiyoruz. Rakibin de puanlar kaybetmesini umuyoruz. Bizim yapmamız gereken sonuna kadar inanıp 4 maçı da kazanmak” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.