DOLAR 32,4853 0.18%
EURO 34,9264 0.14%
ALTIN 2.438,420,18
BITCOIN %
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beşiktaş Yeni Teknik Direktör Arayışında

Beşiktaş Yeni Teknik Direktör Arayışında

ABONE OL
Nisan 16, 2024 16:12
Beşiktaş Yeni Teknik Direktör Arayışında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yerli Teknik Direktör Ağırlıkta

Beşiktaş yönetimi, yeni teknik direktör arayışlarına başladı. Sezon sonuna kadar takımı Serdar Topraktepe ile tamamlamayı planlayan siyah-beyazlı ekip, hem yerli hem de yabancı isimleri gündemine aldı. Ancak yönetim içinde yerli hoca isteğinin ağırlıkta olduğu belirtiliyor.

Şenol Güneş ve Sergen Yalçın Gündemde

Yerli teknik direktör adayları arasında Şenol Güneş ve Sergen Yalçın’ın isimleri öne çıkıyor. Başkan Hasan Arat’ın yerli yönünde karar alınması durumunda, Güneş’in listenin başında yer alacağı ifade ediliyor.

Yabancı Teknik Direktör Adayları

Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasından sonra Beşiktaş’ın düşündüğü yabancı teknik direktörler arasında iki Hollandalı isim bulunuyor.

Giovanni van Bronckhorst

Uzun süredir adı Beşiktaş ile anılan Giovanni van Bronckhorst, sezon ortasında takım devralmak istemediğini belirtmiş ancak sezon sonu için görüşmeye açık olduğunu belirtmişti.

Ruud van Nistelrooy

Diğer bir aday ise halen boşta olan Ruud van Nistelrooy. Beşiktaş yönetimi, Van Nistelrooy ile de görüşmeler yapacak ve sezon sonunda kararını verecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.