DOLAR 32,5971 0.29%
EURO 34,7503 -0.04%
ALTIN 2.492,550,34
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beşiktaştan Mensah için 8 saatlik toplantı

Beşiktaştan Mensah için 8 saatlik toplantı

ABONE OL
Ağustos 15, 2020 09:32
Beşiktaştan Mensah için 8 saatlik toplantı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayserispor’un Ganalı yıldızı Mensah için Beşiktaş ve Galatasaray’ın ilgisi sürerken, ilk atak siyah-beyazlılardan geldi. Çarşamba günü İstanbul’da Kayserispor ve Beşiktaşlı yöneticiler Mensah için masaya oturdu. Gündüz başlayan pazarlık, tam 8 saat sürdü ve gece yarısında sona erdi.

Görüşmede Mensah için öncelikle kiralama formülü üzerinde duruldu. Ancak, Beşiktaş’ın sunduğu para artı oyuncu teklifi yeterli bulunmadı. Satın alma opsiyonu için teklif edilen rakam da sarı-kırmızılı yönetimi tarafından kabul görmedi. Kayserispor, Mensah’ı Beşiktaş’a kiralık göndermeye sıcak zira siyah-beyazlıların Şampiyonlar Ligi’ne katılmaları halinde oyucunun da değerini arttıracağını düşünüyorlar.

Sarı kırmızılılar ilk gün görüşmelerde, Beşiktaş’a, “Mensah’ı bu rakamlara vermeyiz, oyuncu ödemeleriyle ilgili problemimiz yok, gerekirse bizde oynamaya devam eder” dediler.

Bunun ardından taraflar perşembe günü de telefon ile pazarlığı sürdürdü. Beşiktaş yönetici Erdal Torunoğulları, Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ve Sportif Direktör Bülent Bölükbaşı’na yeni teklifi iletti. Kayserispor bunu değerlendirip, cevap verecek. Beşiktaş’ın hamlesi sonrası Galatasaray da harekete geçti. Gözbaşı’nı arayan yönetici Abdurrahim Albayrak, “Takasta hangi oyuncuları istiyorsunuz?” dedi.

Sabah

;

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.