DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Down Sendromlu Sporcuların Başarılarıyla Parladığı Trisome Oyunları
  • Ulaşım Haberi
  • Spor
  • Down Sendromlu Sporcuların Başarılarıyla Parladığı Trisome Oyunları

Down Sendromlu Sporcuların Başarılarıyla Parladığı Trisome Oyunları

ABONE OL
Mart 24, 2024 16:10
Down Sendromlu Sporcuların Başarılarıyla Parladığı Trisome Oyunları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Selin Naz Özcan: Ritmik Cimnastikte Dünya Şampiyonu

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’na bağlı cimnastikçi Selin Naz Özcan, Antalya’da düzenlenen Trisome Oyunları’nda ritmik cimnastik dalında büyük bir başarı elde etti.

Ödül Dolu Performans

Selin Naz Özcan, çember ve top disiplinlerinde gösterdiği üstün performansla iki altın madalya kazanarak dünya şampiyonu unvanını elde etti. Aynı zamanda labut ve kurdele dallarında da dünya ikincisi olarak toplamda dört madalya kazandı.

Alper Öztürk: Artistik Cimnastikte Dünya Şampiyonu

Trisome Oyunları’nda Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’ndan Alper Öztürk, artistik cimnastik dalında muhteşem bir performans sergileyerek dört altın madalya kazandı.

Büyük Başarı

Alper Öztürk, kulplu beygir, atlama masası, halkalar ve paralel bar dallarında gösterdiği performansla dünya şampiyonu olurken, genel klasmanda da birinci olarak kupa kazandı.

Madalya töreninde duygularını paylaşan Alper Öztürk, kazandığı dünya şampiyonluğunu annesi Fatma Öztürk’e adadığını belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.