DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Enner Valencia formayı giydi, ilk açıklamasını yaptı

Enner Valencia formayı giydi, ilk açıklamasını yaptı

ABONE OL
Eylül 2, 2020 22:17
Enner Valencia formayı giydi, ilk açıklamasını yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paylaş

İşte Enner Valencia’nın açıklamaları:

Çok mutluyum. Gerçekten büyük bir kulübe, büyük bir aileye geldim. Geldiğimden bu yana kendimi evimde hissediyorum. En iyi şekilde hazırlanıp ligde en iyi performansımı göstereceğim.

Paylaş

Her kulübün felsefesi farklı oluyor. Son 2 sezon açıkta oynadım. Doğal olarak kaleye uzak kaldım ve bu sebeple skor yapamadım. Benim en rahat ettiğim pozisyon en ilerisi. Forvet olarak kendimi iyi hissediyorum. Daha iyi hazırlanacağım, konsantre olacağım ve Fenerbahçe’ye en iyi şekilde katkıda bulunacağım.

Paylaş

Transfer sürecimde katkı sağlayan yöneticilerimize teşekkür ederim. Fenerbahçe’nin ilk Ekvadorlu futbolcusuyum. Umarım kulüp ve Süper Lig tarihine ismimi yazdırabilirim. Fenerbahçe’nin tarihine adımı yazdırmak istiyorum.Flash temalı videoyu izlediğimde çok hoşuma gitti. En önemlisi bunları bir kenara bırakarak, en iyi şekilde konsantre olup yüzde yüzümü vermek. İlk geldiğimde taraftarın tutkusuna çok şaşırdım.

Paylaş

Kız kardeşim şu anda ailemle birlikte. Mutlu bir şekilde ve sağlıklı. Artık buraya motive olmuş durumdayım. Bu konu gerçekten önemliydi ve çözüldü. Bu konunun iyi şekilde çözülmesiyle birlikte burada %100 hazırım.Fenerbahçe’nin hazırlık maçlarında karşı takımın nasıl savunma yaptığını gördüm. Sert savunma yapılıyor burada. Bunun için rakipleri izlemek gerekiyor. Fark yaratabilmek için çok çalışmak gerekiyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.