DOLAR 32,5029 -0.03%
EURO 34,9308 0.13%
ALTIN 2.418,42-0,14
BITCOIN 1880507-3,54%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Eyüpspor Süper Lig’e Yükseldi!

Eyüpspor Süper Lig’e Yükseldi!

ABONE OL
Nisan 8, 2024 16:10
Eyüpspor Süper Lig’e Yükseldi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eyüpspor Tarihinde İlk Kez Süper Lig’e Yükseldi

Trendyol 1. Lig takımlarından Eyüpspor, tarihinde ilk kez Süper Lig’e yükselme başarısı yaşadı. Altay karşısında aldığı 4-1’lik zaferle, lig sona ermeden 5 hafta önce Süper Lig biletini cebine koydu.

Eyüpspor’un Süper Lig Yolculuğu

Eyüpspor, ev sahipliğindeki maçta Altay’ı 4-1 mağlup ederek Süper Lig’e yükselme sevinci yaşadı. Gianni Bruno, Recep Niyaz ve Adrien Regattin’in golleriyle galip gelen Eyüpspor, puanını 67’ye çıkararak Süper Lig’e yükselmeyi garantiledi.

Arda Turan İlk Teknik Direktörlük Deneyiminde Zirveye Taşıdı

Eski milli futbolcu Arda Turan’ın teknik direktörlük kariyerine Eyüpspor ile başladı. İlk sezonunda takımını Süper Lig’e taşıyan Turan, büyük bir başarı elde etti.

Büyük Sevinç Eyüp Stadı’nda

Eyüpspor’un Süper Lig’e yükselmesiyle Eyüp Stadı’nda büyük bir sevinç yaşandı. Teknik direktör Arda Turan ve futbolcular, taraftarlarla birlikte büyük bir coşkuyla kutlama yaptılar.

Altay Küme Düştü

Altay, Eyüpspor’a mağlup olarak 2. Lig’e düşerken, Eyüpspor Süper Lig’e yükselme başarısını kutladı. Maçta yaşanan goller ve heyecan dolu anlar unutulmazlar arasında yerini aldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.