DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Trabzonspor Maçı Sonrası Gündemi Sarsan Açıklamalar
  • Ulaşım Haberi
  • Spor
  • Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Trabzonspor Maçı Sonrası Gündemi Sarsan Açıklamalar

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Trabzonspor Maçı Sonrası Gündemi Sarsan Açıklamalar

ABONE OL
Mart 19, 2024 16:11
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Trabzonspor Maçı Sonrası Gündemi Sarsan Açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe’nin Trabzonspor’u 3-2 Yendiği Maçta Yaşananlar

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor’u 3-2 yendikleri maçtan sonra, sarı lacivertli futbolculara saldırı düzenlenmesiyle ilgili gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe’nin Ligden Çekilme Kararı

Süper Lig 30. haftasında Trabzonspor’a konuk olan Fenerbahçe, maçın ardından yaşanan olaylar sonrasında ligden çekilme kararı alabileceklerini belirtti. Başkan Ali Koç, olağanüstü genel kurulda bu kararın alınabileceğini ifade etti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Açıklamaları

Ali Koç, Trabzonspor maçındaki olaylarla ilgili olarak “Bugün bu iki kulübü birbirine vurdurtmaya, kafa kafaya getirmeye, iki kulüp arasında şiddet ve nefret tohumları ekmeye son 13-14 yıldır emek verenler var” dedi. Başkan Koç, yaşananları Türk sporu için utanç vesilesi olarak nitelendirdi.

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığından İstifa

Ali Koç, olayların ardından Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığından istifa ettiğini açıklarken, ligden çekilmeleri durumunda başkanlığı bırakmayacağını belirtti. Koç, “Gerekirse bir alt lige düşeriz, herkes aklını başına alsın” ifadelerini kullandı.

Olayların Ardından Fenerbahçe Cephesinden İlk Açıklamalar

Ali Koç, yaşanan olaylar sonrasında yapılan açıklamalarda, Fenerbahçe’nin mağdur olduğunu vurgularken, Türk futbolunun içinde bulunduğu ortamı eleştirdi. Başkan Koç, Trabzonsporlu yöneticileri en iyi şekilde ağırladıklarını ve şiddetin normalleştirilmemesi gerektiğini belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.