DOLAR 32,4993 0.36%
EURO 34,7424 0.41%
ALTIN 2.408,841,22
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray Tepkisi: “O Koltuklarda Hala Oturmak Vicdanınıza Sığıyor mu?”
  • Ulaşım Haberi
  • Spor
  • Galatasaray Tepkisi: “O Koltuklarda Hala Oturmak Vicdanınıza Sığıyor mu?”

Galatasaray Tepkisi: “O Koltuklarda Hala Oturmak Vicdanınıza Sığıyor mu?”

ABONE OL
Nisan 2, 2024 16:11
Galatasaray Tepkisi: “O Koltuklarda Hala Oturmak Vicdanınıza Sığıyor mu?”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray Kulübü, TFF’ye Sert Sözlerle Yüklendi

Galatasaray Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK) Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası açıkladığı sevklere sert tepki gösterdi. Kulüp, resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda TFF’yi basiretsizlikle suçladı.

Adaletsizlik ve Baskılara Boyun Eğen Tutum

Galatasaray, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili alınan ve alınmayan disiplin kararlarını eleştirerek, TFF yöneticilerini adaletsizlikle suçladı. Kulüp, son 2 sezonda TFF’nin baskılara ve tehditlere boyun eğdiğini iddia etti.

Açıklamada Şu İfadeler Kullanıldı:

“Türkiye Futbol Federasyonu, futbolun sahanın içinde kalması gereken adaleti hiçbir zaman tesis edememiştir. Yöneticiler ve kurulların korku ve kaygıyla aldığı kararlar futbol tarihinde kara leke olarak anılacak ve toplum tarafından yargılanacaktır.”

Vicdan Sorgulaması

Galatasaray, TFF’ye yönelik sert eleştirilerini “O koltuklarda hala oturmak vicdanınıza sığıyor mu?” sorusuyla noktaladı. Kulüp, futbol yöneticilerine vicdanlarını sorguladığı paylaşımıyla tepkisini net bir şekilde dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.