DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

HaberTS Kurucusu, Trabzonsporluların Gözdesi

HaberTS Kurucusu, Trabzonsporluların Gözdesi

ABONE OL
Aralık 18, 2021 11:21
HaberTS Kurucusu, Trabzonsporluların Gözdesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ali Çil 1987 yılında İstanbul’da doğmasına rağmen Trabzon’da yaşıyor. Çünkü İstanbul depreminin ardından Trabzon’a yerleşiyor. Şimdilerde de kendisi büyük bir Trabzonspor aşığı. Küçük yaşlardan bu yana var olan başarılarını ve zekasını da bu alanda kullanmaya devam ediyor. Bilişim sektöründen Gazeteciliğe uzanan hikayesiyse bir hayli dikkat çekici. Ali Çil, 11 yaşındayken kendi internet sitesini kuruyor. O zamanın şartları içerisinde bilişim sektörüne ilk adımını atıyor. Sonrasında da kurucu ortağıyla beraber İVEA’yı kuruyor. Birçok internet sitesinin kurulumunu üstlenirken yüzlerde sunucu kiralama hizmeti veriyor. Ayrıca Netdirekt Türkiye Bayiliği’ni de üstleniyor.

Bu sırada birçok haber sitesinin altyapısını oluştururken, gazetecilik kariyerini başlatan adımı atıyor. Kendi haber sitesini HaberTS’yi kuruyor. Akabinde bilişim sektöründen gazeteciliğe hızlı bir geçiş yapıyor. Bu sektör içerisinde de başarılarını sürekli olarak devam ettiriyor. HaberTS şu anda Trabzon’un en çok ziyaret edilen haber sitesi olarak biliniyor. Aylık iki milyondan çok daha fazla ziyaretçi alan site, gelişmeye de devam ediyor. Binlerce kişi mobil uygulama olarak telefonlarında bulunduruyor.

Ali Çil Gazetecilikteki Başarı Basamaklarını Hızla Tırmanıyor

Haber sitesinin yanında sarı basın kartı da bulunana Ali Çil, muhabirlik kariyerinde de güçlü adımlarla ilerliyor. Hemen her yerde Trabzonspor hayranı olduğunu belli ederken tarafsız yayıncılık yapıyor. Kariyerini de güçlü adımlarla ilerletmeye devam ediyor. Şu anda sosyal medya üzerinde de fenomen bir gazeteci olarak tanınıyor. Dilerseniz sizlerde İnstagram ve Twitter hesabınızı takip edebilirsiniz.

Ali Çil’in Sosyal Medya Hesapları;
Twitter: https://twitter.com/61alicil
Instagram: https://www.instagram.com/61alicil/

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.