DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Houston Rockets Maçında Alperen Şengün’ün Talihsiz Sakatlığı

Houston Rockets Maçında Alperen Şengün’ün Talihsiz Sakatlığı

ABONE OL
Mart 12, 2024 16:13
Houston Rockets Maçında Alperen Şengün’ün Talihsiz Sakatlığı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alperen Şengün’ün Performansı ve Talihsiz Sakatlık Anı

Houston Rockets, Sacramento Kings’e konuk olduğu maçta, maçı 112-104 kazanırken, Alperen Şengün 29 dakika süre alıp, 14 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve 2 top çalma istatistikleriyle oynadı. Ancak maçın son 39 saniyesine girilirken yaşadığı sakatlık nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Sabonis ve Fox’un Açıklamaları

Domantas Sabonis, “Genç ve çok yetenekli bir oyuncu. Kendimi kötü hissediyorum. Ona sadece iyi ve hızlı bir iyileşme diliyorum” dedi. Sabonis, “Raporların ne olduğunu bilmiyorum ama tekerlekli sandalyeyle dışarı çıkan birini gördüğünüzde bu kesinlikle korkutucu” ifadesini kullandı. De’Aaron Fox da milli basketbolcu için iyi dileklerde bulunarak, “Böyle sakatlıkları hiç görmek istemezsiniz. Özellikle de iyi oynadığınız bir sezonda bunu yaşamak çok daha kötü. Maalesef böyle şeyler yaşanabiliyor” şeklinde konuştu.

Alperen Şengün’ün Sağlık Durumu

Alperen Şengün’ün sağ diz ve ayak bileği için bugün manyetik rezonans görüntüleme (MR) işlemleri yapılacak. Yapılacak olan bu incelemelerin ardından oyuncunun son sağlık durumu hakkında bilgi verilecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.