DOLAR 32,3319 0.22%
EURO 35,1136 -0.12%
ALTIN 2.309,211,41
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İçeride 35 yolcu vardı! Otobüste can pazarı

İçeride 35 yolcu vardı! Otobüste can pazarı

ABONE OL
Temmuz 9, 2020 22:35
İçeride 35 yolcu vardı! Otobüste can pazarı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yangın, Adana-Pozantı Otoyol E- Karayolu bağlantısı kesiminde saat 14.30 sıralarında meydana geldi.

Hatay’dan Kayseri yönüne gitmekte olan ve içerisinde 35 yolcu bulunan Ekrem Akkaya yönetimindeki 38 KR 307 plakalı otobüste, rampa aşağıya inerken fren balatalarının aşırı ısınmasıyla çıkan yangın ucuz atlatıldı.

KENDİLERİNİ SON ANDA DIŞARI ATTILAR

Otobüsün arka kısmında çıkan yangın üzerine sürücü ve yolcular kendilerini son anda dışarıya atarak canlarını kurtardı. Otobüsün arka kısmını bir anda saran yangın, itfaiyenin zamanında müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Yangın nedeniyle otoyolda trafik kısmen aksadı. Yolcu otobüsünde önemli ölçüde maddi hasar oluştu.

CEP TELEFONU İLE ÇEKTİ

Bu arada, Sakarya’dan Adana’ya su götürmekte olan TIR şoförü Murat Öztunç, yanan yolcu otobüsünü cep telefonu ile görüntüledi. Öztunç, hava sıcaklığı ile birlikte rampa inen araçların frene aşırı yüklenmelerinden dolayı zaman zaman bu tür yangınların çıktığını söyledi.

İLGİLİ HABERİstanbul'da hareketli dakikalar: Araç yandı, cadde kapatıldıİstanbul’da hareketli dakikalar: Araç yandı, cadde kapatıldı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.