DOLAR 32,2417 0.19%
EURO 35,0506 0.06%
ALTIN 2.507,100,20
BITCOIN 22503120,31%
İstanbul
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Netanyahu: Esir Takasına Varılsa Da Refah’a Kara Saldırı Başlayacak

Netanyahu: Esir Takasına Varılsa Da Refah’a Kara Saldırı Başlayacak

ABONE OL
Nisan 30, 2024 18:37
Netanyahu: Esir Takasına Varılsa Da Refah’a Kara Saldırı Başlayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Netanyahu, Gazze’deki İsrailli Esirlerin Yakınlarıyla Görüştü

İsrail Basın Ofisi’nin açıklamasına göre, Başbakan Netanyahu, Gazze’deki İsrailli esirlerin yakınlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Netanyahu, Gazze’ye yönelik saldırıların hedeflerine ulaşmadan durdurulmayacağını vurguladı.

Esir Takası Mutabakata Varılsa Da Refah’a Saldırı Olacak

Esir takası mutabakatına varılsa da varılmasa da Refah’a kara saldırısı başlatacaklarını belirten Netanyahu’nun açıklaması, İsrail ile Hamas arasında devam eden esir takası müzakereleri sürecinde geldi.

Refah’a Kara Saldırısı Endişe Yaratıyor

Refah kentine olası bir kara saldırısı durumunda, Gazze’de sığınacak yer kalmayacağından endişe ediliyor. Refah kenti, İsrail’in sık sık hava saldırılarına hedef oluyor ve sivillerin güvenliği risk altında bulunuyor.

Netanyahu’nun Açıklaması

İsrail Başbakanı Netanyahu, Refah’a kara saldırısı için tarih belirlendiğini ve saldırının çok yakında başlayacağını duyurmuştu. Uluslararası uyarılara rağmen İsrail’in Refah’a saldırı planını onayladığı belirtiliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.