DOLAR 32,5639 0.23%
EURO 34,9414 -0.11%
ALTIN 2.445,470,40
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Okey’deki En Önemli Taş Joker

Okey’deki En Önemli Taş Joker

ABONE OL
Ocak 20, 2021 14:05
Okey’deki En Önemli Taş Joker
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Okey oyunu, oyun için yapılmış taşların dizilmesi ve genel anlamıyla şans, mantık ve hafıza oyunu olarak nitelendirilebilir. Okey sözcüğü aynı zamanda oyun içerisindeki joker taşının da ifadesidir. Okey oyna talimatı ile ilk dağıtımda 15 taşı alan oyuncu tarafından oyun başlatılır. Diğer oyuncular ilk etapta 14 taşa sahiptir. Okey oyunu içerisinde zar da kullanılmaktadır. Zar atışları oyun içerisindeki dağıtım şeklini ve oyundaki joker taş olan okeyi de belirlemekte yardımcı olmaktadır.

Geçmişten bu günümüze en çok talep edilen masa oyunlarından biri olan okey oyunu internet faktörünün ortaya çıkmasından sonra oluşturulan oyun siteleri içerisinden de oynanabilmektedir. Geçmişte reel olarak bir araya gelinerek oynanabilen bu oyun Canlı Okey Oyunu sitesi sayesinde sanal olarak da mobil cihazlar üzerinden oynanabilir.

Mobilden Okey Oyna

Kendi tarzınıza ve arzunuza uygun olarak seçeceğimiz internet siteleri üzerinden kayıt olarak okey oyna sayfalarına dâhil olabilirsiniz. Mobil cihazlarınız ile istediğimiz her yerde ve her vakit giriş yapabileceğimiz bu sayfalar içerisinde oluşturulmuş masalar içerisine dâhil olabilirsiniz. Var olan masalar yerine kendimizde bir masa açarak davet ettiğimiz arkadaşlarla oyun oynayabilmekte ve mesajlaşa bilmekteyiz.

Bu süreç içerisinde kendi özel arkadaşlarımıza da bu sitelere davet ederek aramızda oyunlar oynayabilmekte ve eğlenceli vakitler geçirebiliriz. Okey oyunu çeşitlerinden 101 okey oyna son dönemlerde ilk tercih edilenlerdendir. Okey oyunu hizmeti veren Canlı Okey Oyunu sitesi zaman zaman turnuvalar düzenlemekte ve turnuvalar sonucu başarıya ulaşanlara farklı promosyonlarda sunmaktadır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.