DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Pınar Gültekin cinayetinin olay gününe ilişkin belgeleri Avukata…

Pınar Gültekin cinayetinin olay gününe ilişkin belgeleri Avukata…

ABONE OL
Ağustos 21, 2020 15:47
Pınar Gültekin cinayetinin olay gününe ilişkin belgeleri Avukata…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pınar Gültekin’in aile avukatı Rezzan Epözdemir, dosyadaki kısıtlılık kararı nedeniyle temin edemediği Pınar Gültekin ve cinayet zanlısı Cemal Metin Avcı’ya ait kamera kayıt ve HTS sinyal analizlerinin temini için Muğla 2. Sulh Ceza Mahkemesine itiraz etti. İtirazı uygun gören mahkeme, olay esnasında ve sonrasında başkaca şüpheli araçların olduğuna ilişkin tespitleri içeren inceleme ve kamera kayıt döküm ve inceleme raporunun, olaydan sonra kolluk kuvvetleri tarafından yapılan yer gösterme ve keşfe ilişkin tutanak ile HTS sinyal analizinin suçtan zarar gören vekiline verilmesi gerektiğine hükmetti.

Dosyadaki kısıtlılık kararının yerinde bir karar olduğunu, soruşturmanın selameti açısından bu kararı uygun bulduklarını açıklayan Av. Rezzan Epözdemir, HTS kayıtları ile ilgili çalışmaların devam ettiğini, çalışmanın tamamlanmasının ardından bunların da teslim edileceğini açıkladı.

İHA

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.