DOLAR 32,2697 -0.23%
EURO 34,7847 -0.15%
ALTIN 2.412,200,80
BITCOIN 2030779-1,84%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Teyfik Karaboğa Kimdir? Teyfik Karaboğa İle İlgili Bilgiler

Teyfik Karaboğa Kimdir? Teyfik Karaboğa İle İlgili Bilgiler

Şu an yaşamını İsviçre'de geçiren Teyfik Karaboğa aslen Konyalı olup dünyaya hitap eden büyük işler başarmıştır.

ABONE OL
Nisan 1, 2022 20:04
Teyfik Karaboğa Kimdir? Teyfik Karaboğa İle İlgili Bilgiler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şu an yaşamını İsviçre’de geçiren Teyfik Karaboğa aslen Konyalı olup dünyaya hitap eden büyük işler başarmıştır. Teknoloji alanında önemli işlere imza atan Teyfik Karaboğa küresel anlamda kayıp eşya analiz veri tabanını blockchain Ağı üzerinden korumuştur. Teknoloji alanında özellikle son dönemlerde adından sürekli söz ettiren bu isim tüm gözleri üzerine çeviren işlere imza atmaya devam etmektedir.

Kurmuş olduğu bu küresel uygulamanın aynı zamanda CEO’ luğunu yapan bu girişimci iş insani uzun yıllar da bitcoin madenciliği projesinde görev almıştır. Burada güzel işlere imza atan Karaboğa dünya borsa piyasasına yaptığı TR3ZOR kayıp eşya bulma uygulaması ile de bomba gibi düşmüştür. 2015 yılı itibariyle blockchain ile çalışan Probit Global, Bittrue borsalarında listelenmektedir.

Teyfik Karaboğa İle İletişim Kanalları

Teyfik Karaboğa’nin küresel anlamdaki bu uygulaması olan TR3ZOR ile kayıp eşya bulma analiz veri tabanlarına erişim Android ve ios işletim sistemleri ile mümkündür. Teknolojik cihazlarınız ile yani tablet, telefon ya da bilgisayar aracılığıyla mağazadan kolayca indirip kurulumunu yapabilirsiniz. Oldukça faydalı ve güvenilirdir bu uygulama hakkında daha fazla bilgi edinmek ve fikir sahibi olabilmek için web sitesi üzerinden sorgulama yapabilirsiniz.

Instagram hesabı: https://www.instagram.com/teyfik.karaboga/

Linkedin hesabı: https://www.linkedin.com/in/teyfik-karaboga-514a231b8/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.