DOLAR 32,4606 0.22%
EURO 34,8575 0.72%
ALTIN 2.423,751,84
BITCOIN 1908140-2,16%
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trabzonspor ve Fenerbahçe Taraftarları Serbest Bırakıldı

Trabzonspor ve Fenerbahçe Taraftarları Serbest Bırakıldı

ABONE OL
Nisan 6, 2024 16:08
Trabzonspor ve Fenerbahçe Taraftarları Serbest Bırakıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adaletin Tecellisi: Tutuklu Taraftar Kalmadı

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçın ardından yaşanan olaylarda tutuklanan beş taraftardan kalan son ikisi yapılan itirazların kabul edilmesiyle serbest bırakıldı.

Yaşananlar Adaletin Bir Göstergesi

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Kemal Ertürk, yaşanan olayların adaletin bir göstergesi olduğunu belirterek, taraftarların özgürlüğüne kavuşmasının önemini vurguladı.

Maç Sonrası Olaylar Futbol Gündemine Damga Vurdu

17 Mart Pazar günü oynanan maçın ardından Fenerbahçe’nin galip gelmesiyle yaşanan olaylar büyük yankı uyandırdı. Olaylar sonucunda Fenerbahçe kafilesi stadyumdan ayrılmak için uzun süre beklemek zorunda kaldı.

Serbest Bırakılan Taraftarlar

Polis incelemeleri sonucu 13 şüpheli gözaltına alındı ve aralarında beş kişi tutuklanmıştı. Ancak yapılan itirazlar sonucunda son iki taraftar da serbest bırakıldı ve tutuklu taraftar kalmadı.

Adaletin Geç de Olsa Yerini Bulması

Trabzonspor Kulübü avukatı, tutuklu bulunan son iki taraftarın serbest bırakılmasıyla adaletin geç de olsa yerini bulduğunu belirterek, taraftarların özgürlüğüne kavuşmasının önemini vurguladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.