DOLAR 32,6002 0.38%
EURO 34,8150 0.22%
ALTIN 2.495,390,46
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

7 yaşındaki çocuğun suratına anahtarla vurdu

7 yaşındaki çocuğun suratına anahtarla vurdu

ABONE OL
Ağustos 22, 2020 21:50
7 yaşındaki çocuğun suratına anahtarla vurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay dün saat 16.30 sıralarında Beylikdüzü Özgürlük Caddesi Adnan Kahveci Mahallesi’nde meydana geldi. Asansörden inip yarı çıplak şekilde bina girişinde bekleyen şüpheli Oğuz Ö., merdivenden inen 7 yaşındaki M.E.N.’nin kolundan tutup tartaklayarak bina dışına çıkardı. Şüpheli Oğuz Ö., elinden kurtulmaya çalışan çocuğun suratına anahtarla vurdu. Oğuz Ö. çocuğu darp ettikten sonra hiçbir şey olmamış gibi misafirlerinin yanına gitti. Çocuğunun darp edildiğini öğrenen aile, Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şüpheliden şikayetçi oldu. Şüpheli emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

“Anahtarla çocuğun çenesine vuruyor”

Baba Zafer Nair, “Oğlum evden su alıyor, merdivenlerden iniyor. Oğuz isimli şahıs asansörden çıkıyor. Şu köşede pusu vaziyetinde bekliyor. Çocuğum hızla iniyor, kenardan kaçmaya çalışırken çocuğun kolundan yakalıyor. Bu alanda kamera olmadığı için görünmüyor. Çocuğun kolundan tutarak dışarı çekiyor. Dışarıda da çocuğu kolundan tutuyor kendine çeviriyor. Elinde de anahtar var, çocuğun çenesine vuruyor.

Çocuğun yanağı yırtılıyor. Bunu yaparken de kendi torununu karşılamak için aşağıya iniyor. Daha önce de komşumuzun iki tane çocuğunu asansörde sıkıştırıp ayakkabı çekeceğiyle kafalarına vurdu. Onlar da dün şikayetçi oldular. Parkta oynayan çocuklar ses yapıyorlar diye üstlerine camdan sıcak su döktü. Şikayetçi olmamıza rağmen adam ifadesinden sonra serbest bırakıldı.” diye konuştu.

“Ben kaçmaya çalıştım”

7 yaşındaki M.E.N., “Aşağıya inerken o adamı gördüm. O benden önce indi. Ben hızlıca inerken beni kolumdan tuttu. Ben kaçmaya çalıştım. Kendisine doğru çevirip anahtarla vurdu. Sonra da gidip misafirlerini aldı.” dedi.

DHA

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.