DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Almanya’da Loto Milyoneri Kürşat Yıldırım’ın Yaşam Tarzı

Almanya’da Loto Milyoneri Kürşat Yıldırım’ın Yaşam Tarzı

ABONE OL
Nisan 20, 2024 18:10
Almanya’da Loto Milyoneri Kürşat Yıldırım’ın Yaşam Tarzı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kürşat Yıldırım’ın Serveti Emlak ve Yatırımlarda

Almanya’da loto oynayarak 9.9 milyon Euro kazanan Kürşat Yıldırım, “Daha 7 milyonum var ama nakitte değil” açıklamasıyla dikkat çekti. Yıldırım’ın 7 evi bulunduğu ve bunların 5’ini peşin para ile aldığı belirtildi. Loto milyoneri, büyük kısmını emlağa yatırdığını ve ayrıca lüks arabalar ile mücevherlere de yatırım yaptığını söyledi.

Lüks Yaşantısı ve Yatırımları

Dortmundlu Kürşat Yıldırım, Teleschau isimli ajansa yaptığı açıklamada, “Sosyal medya da dahil olmak üzere birçok sektöre girdim. Artık oradan da para kazanıyorum. Etkileyici biri oldum ve büyük şirketlerle birçok işbirliğim de var” ifadelerini kullandı. Ancak 1,5 yılda yaklaşık 10 milyon Euro’luk servetinin 7 milyona nasıl indiğini detaylı olarak açıklamadı.

Lüks ve Gösteriş Merakı

“Çiko (Chico)” lakabıyla da tanınan Kürşat Yıldırım, lüks ve gösteriş merakıyla sıkça gündeme geliyor. Sosyal medyada lüks yaşantısını paylaşan Yıldırım, kendisiyle röportaj yapmak isteyen gazetecilerden para talep ettiği de belirtiliyor. Alman lotosundan büyük ikramiyeyi kazandıktan sonra hemen Bild Gazetesi’ne başvuran ve günlerce yayın yaptıran Yıldırım’ın Malatya’da bir fıstık bahçesi de bulunduğu biliniyor. Şu ana kadar loto oynamaya devam eden Kürşat Yıldırım’ın yaşam tarzı ve serveti merak konusu olmaya devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.