DOLAR 32,4806 -0.06%
EURO 34,8090 -0.61%
ALTIN 2.439,350,14
BITCOIN 2077770-1,47%
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli Mitinginde Halka Hitap Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli Mitinginde Halka Hitap Etti

ABONE OL
Mart 28, 2024 21:10
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli Mitinginde Halka Hitap Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erdoğan: “Haçlı Sürülerine Göğsünü Siper Eden, Şehitler Bucağı Fetihler Ocağı Kocaeli’yi Saygıyla Selamlıyorum”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli’de düzenlenen mitingde halka hitap etti. Kalabalığı en kalbi duygularıyla hürmet ve muhabbetle selamladığını kaydeden Erdoğan, Kocaeli’yi “Haçlı sürülerine göğsünü siper eden, şehitler bucağı fetihler ocağı” olarak nitelendirdi.

Erdoğan: “Türkiye’nin İftar Tablosu Kocaeli’nde”

Erdoğan, Kocaeli’nin Türkiye’nin iftihar tablosu olduğunu vurgulayarak, Kocaeli halkına teşekkürlerini iletti. Seçimlerdeki güçlü destekleri için Kocaelili kardeşlerine minnettarlığını belirten Erdoğan, Cumhur İttifakı olarak elde ettikleri yüksek oy oranlarına dikkat çekti.

Erdoğan: “Kocaeli Bir kez Daha Eser ve Hizmet Diyecek”

Erdoğan, Kocaeli’nin tercihinin Cumhur İttifakı’ndan yana olacağına inandığını ifade ederek, yatırım ve kalkınma hamlelerini kesintiye uğratmadan sürdüreceklerini söyledi.

Erdoğan: “Sandığın Telafisi Olmaz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimlere iki gün kala sandığa gidilerek milli iradeye sahip çıkılması gerektiğini vurgulayarak, sandığın telafisinin olmadığını belirtti.

Erdoğan: “Türkiye Bizlerin Ortak Yurdu”

Erdoğan, Türkiye’nin en büyük gücünün vatandaşların birliği ve beraberliği olduğunu ifade ederek, seçim döneminde siyasi tansiyonun yönlendirilmesine karşı dikkatli olunması gerektiğini savundu.

Erdoğan: “Ne Yaptıysak CHP’nin Sabotaj Siyasetine Rağmen Yaptık”

Son 21 yılda yapılan yatırımların CHP’nin engelleme çabalarına rağmen gerçekleştirildiğini belirten Erdoğan, Türkiye’nin bugünüyle birlikte geleceğini de kurtarmaya çalıştıklarını dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.