DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Üsküdar Halkıyla Buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Üsküdar Halkıyla Buluştu

ABONE OL
Mart 26, 2024 21:10
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Üsküdar Halkıyla Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İmamoğlu, Eşi ve CHP Adayı ile Yavuztürk Mahallesi’nde Halkla Bir Araya Geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Üsküdar Belediye Başkanı Adayı Sinem Dedetaş ile birlikte Üsküdar Yavuztürk Mahallesi’nde halk buluşmasına katıldı. İmamoğlu’nun yanında eşi Dilek Kaya İmamoğlu da bulundu.

İstanbul Hizmetlerinden Örnekler Verdi

İmamoğlu, İstanbul’un her noktasına titizlikle hizmet götürdüklerini belirterek, bu dönemin en güzel örneklerinden birinin Üsküdar olduğunu vurguladı. Eşitlikçi bir belediye başkanı olacağını söyleyen İmamoğlu, emeklilere verilen destekleri eleştirdi ve ekonomiyi sert bir dille eleştirdi.

İthal Aday Eleştirisi ve Kent Lokantası Verileri

İmamoğlu, halk süt, yurt hizmetleri ve anne kart gibi projeleri anlatırken, Üsküdar’daki Kent Lokantası’ndan bahsederek rakibi Murat Kurum’u eleştirdi. İmamoğlu, kent lokantasından faydalanan kişi sayısını paylaşarak ithal adayı eleştirdi.

İstanbul’a ve Seçim Sürecine Yönelik Mesajlar

Halka seslenen İmamoğlu, seçim sürecinde mühimmatların önemine vurgu yaparak vatandaşları bilinçli oy kullanmaya çağırdı. Adaylara ders çalışma çağrısında bulunan İmamoğlu, İstanbul’u tanımadan Ankara’ya gitmemeleri gerektiğini belirtti.

Seçildikleri Makamı Mülkleri Zannediyorlar

İmamoğlu, seçildikleri makamı kendi mülkleri gibi gören siyasilere sert eleştirilerde bulunarak, devletin bakanlarının oy toplamak için gezmelerini eleştirdi. Hükümet yetkililerinin İstanbul’daki seçim kampanyasına müdahalesine tepki gösterdi.

“Son Çare Kumpas” ve Videolarla İlgili Tepkiler

Kumpas videolarına ve iftiralara atıfta bulunan İmamoğlu, seçim yaklaşırken artan saldırılara dikkat çekerek halkı uyanık olmaya çağırdı. Devletin bakanlarının seçimlerde aktif rol almalarını eleştirdi ve seçim sonrası siyaset anlayışının değişmesi gerektiğini belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.