DOLAR 32,4381 -0.22%
EURO 34,8865 0.03%
ALTIN 2.419,47-0,12
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dünya Koreografik Latin Şampiyonası’nda Türk Sporcularından Büyük Başarı
  • Ulaşım Haberi
  • Spor
  • Dünya Koreografik Latin Şampiyonası’nda Türk Sporcularından Büyük Başarı

Dünya Koreografik Latin Şampiyonası’nda Türk Sporcularından Büyük Başarı

ABONE OL
Nisan 3, 2024 16:09
Dünya Koreografik Latin Şampiyonası’nda Türk Sporcularından Büyük Başarı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Ekipler Dünya Çapında Önemli Başarıya İmza Attı

Dünya Dans Sporları Federasyonu (WDSF) tarafından düzenlenen ve 14 ülkenin 450 sporcusunun katıldığı Dünya Koreografik Latin Şampiyonası’nda Türkiye’den iki ekip, muazzam bir başarı elde etti. Türk sporcular, dans sporlarında uluslararası alanda **önemli bir başarıya** imza attı ve Türkiye’nin bu alandaki ilk dünya şampiyonluğunu kazandı.

İzmirli Dansçılar Şampiyonada Parladı

İzmir merkezli Dans Ege Spor Kulübü, Türkiye Dans Sporları Federasyonu adına yarışmaya katıldı. Antrenör Arman Esen yönetimindeki 23 sporcu ve üç farklı takım, 28-31 Mart 2024 tarihlerinde İspanya’nın Cambrils kentinde gerçekleşen **DanceSport Cambrils** etkinliği çerçevesinde yarıştı.

Aegean Stars ve Aegean Girls Takımları Zirvede

Şampiyonada Aegean Stars takımı, samuray konseptiyle Yıldızlar 2 (Junior 2) kategorisinde birinci olurken, Aegean Girls takımı lady bug konseptiyle ikinciliği elde etti. Bu etkileyici performanslar, İspanyol seyirciler tarafından büyük bir ilgi ve alkışla karşılandı.

Şampiyon Takımların Başarılı Sporcuları

**Aegean Stars Sporcuları:** Azra İnamlık, Beyza Kuşkapan, Duru Akgül, Duru Vahaplar, Irmak Okutan, Nermin İlgün, Öykü Karakülah, Tülin Şahin.

**Aegean Girls Sporcuları:** Bade Kasar, Beril Durmaz, Ceren Onay, Derin Güven, Doğa Türkkal, Ela Okdan, Lena Esen, Nehir Yıldırım, Sahra İnamlık, Su İmam.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.