DOLAR 32,5945 0.32%
EURO 34,8530 0.32%
ALTIN 2.497,130,53
BITCOIN 21097075,68%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fatih Terim, Mbaye Diagneye şans verecek

Fatih Terim, Mbaye Diagneye şans verecek

ABONE OL
Ağustos 3, 2020 03:06
Fatih Terim, Mbaye Diagneye şans verecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paylaş

Galatasaray’da yeni sezon öncesi teknik heyet Mbaye Diagne ile ilgili kararını verdi.

Teknik Direktör Fatih Terim’in geçen sezon istemediği ve Club Brugge’a kiralık olarak gönderdiği Diagne bu sezon kadroda tutulacak.

Güçlü fiziği ve az sakatlanması nedeniyle yoğun fikstür için en ideal ismin Senegalli forvet olduğu dile getirildi.

Paylaş

Falcao’nun ilerleyen yaşı ve sakatlık riskinin bulunması nedeniyle ikinci forvetinin sağlam ve güçlü bir isim olmasını arzu eden Terim, geride bıraktığımız sezon kiralanan Andone’den sakatlıkları nedeniyle istenen katkıyı alamamıştı.

Yoğun fikstür göz önünde bulundurulduğunda Diagne’nin önemli katkıları olacağını düşünen tecrübeli teknik adam, bu nedenle Senegalli forveti bu sene hiçbir yere bırakmayacak.

Paylaş

Club Brugge’de sezon içerisinde kadro dışı bırakılan ve uzun süredir maç yapmayan Diagne’ye sezon başı hazırlıklarına katılması söylendi.

Galatasaray’ın 1.5 sene önce Kasımpaşa’dan 13 milyon euro bonservisle aldığı Diagne’nin 3 sene daha sözleşmesi bulunuyor. Galatasaray’da Diagne’nin geri dönüşüyle beraber bu sene hücum hattı Falcao, Diagne, Adem Büyük ve Oğulcan Çağlayan’dan oluşacak.

Milliyet

mbaye diagne

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.