DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2050708-2,25%
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe’nin Nijeryalı Oyuncusu Bright Osayi-Samuel’den Şok İtiraflar
  • Ulaşım Haberi
  • Spor
  • Fenerbahçe’nin Nijeryalı Oyuncusu Bright Osayi-Samuel’den Şok İtiraflar

Fenerbahçe’nin Nijeryalı Oyuncusu Bright Osayi-Samuel’den Şok İtiraflar

ABONE OL
Mart 26, 2024 16:10
Fenerbahçe’nin Nijeryalı Oyuncusu Bright Osayi-Samuel’den Şok İtiraflar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Maçta Olanları Brila TV’ye Anlattı:

‘4-5 Kez Oyun Durdu’

Osayi-Samuel, Trabzonspor maçında yaşanan olayları anlatırken üzerlerine atılan cisimler ve hakemin oyunu durdurmadığı anları dile getirdi. Livakovic’in darbe aldığı anlarda bile maçın durmadığına dikkat çekti.

‘Hakemin Gücü Yoktu’

Oyuncu, hakem Halil Umut Meler’in duruma müdahale etmediğini ve maçı durdurma gücünün olmadığını belirtti. Birkaç kez ne yapabileceğini sormak için konuşmaya giden hakemin, olayları kontrol altında tutamadığını ifade etti.

‘Takıma Saldırmaya Çalıştılar’

Fenerbahçe’nin zorlu maçı kazanmasına rağmen, Trabzonspor taraftarlarının sahaya inerek takıma saldırmaya çalıştığını vurgulayan Osayi-Samuel, o anları “çok korkutucu” olarak nitelendirdi.

‘Kesikler ve Morluklar…’

Oyuncu, maç sonrası soyunma odasına giderken takım arkadaşlarının kesikler ve morluklarla dolu olduğunu ve bunun kabul edilemez bir durum olduğunu ifade etti. Takımını ve arkadaşlarını savunmak zorunda kaldığını belirtti.

‘İçimde Bir Huzursuzluk Vardı’

Osayi-Samuel, maç boyunca yaşadığı huzursuzluğun ve adrenalinin etkisi altında hareket ettiğini söyledi. Takım arkadaşlarını korumak için mücadele ettiğini ve herkesin bu tür durumlara karşı duramayacağını belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.