DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2040539-2,45%
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul Fenerbahçeliler Derneği İftarında Konuşmalar ve Açıklamalar
  • Ulaşım Haberi
  • Spor
  • İstanbul Fenerbahçeliler Derneği İftarında Konuşmalar ve Açıklamalar

İstanbul Fenerbahçeliler Derneği İftarında Konuşmalar ve Açıklamalar

ABONE OL
Mart 25, 2024 16:12
İstanbul Fenerbahçeliler Derneği İftarında Konuşmalar ve Açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçeliler Derneği İftarında Önemli İsimler Bir Araya Geldi

İstanbul Fenerbahçeliler Derneği’nin Başakşehir’deki merkezinde düzenlenen iftara, çeşitli Fenerbahçe derneklerinin başkanları ve temsilcileri katıldı. İftar programına Fenerbahçeli İş Adamları Derneği, Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği, Havacı Fenerbahçeliler Derneği, Fenerbahçeli Sağlık Çalışanları Derneği, 1907 Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği, Batı Trakya Fenerbahçeliler Derneği ve Sarı Lacivert Derneği temsilcileri de iştirak etti.

Dernek Başkanı Güneş’ten Şiddet ve Futbol Üzerine Açıklamalar

İftarda konuşan İstanbul Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Alaattin Yavuz Güneş, Süper Lig’de Trabzonspor maçında yaşanan olaylara değinerek, “Şiddeti normalleştirmek isteyenlerin var olduğunu görünce hayretler içerisinde kalıyoruz. Yapılan saldırılar karşısında teslim olan hakem, maç sonrası çıkan olayların en büyük müsebbibi olmuştur.” ifadelerini kullandı.

Güneş, yeşil sahaların futbolcuların mahremiyet alanları olduğunu vurgulayarak, “Yeşil saha futbolcunun mahremiyet alanıdır ve oraya kimse giremez. Sahaya giren kişileri iyi niyetli olarak görmek ya da bu saldırganlara karşı kendilerini savunmak amacıyla karşılık veren futbolcuları aslanların önüne atmaya çalışmak kin ve nefretin maşasını elinde tutmak anlamına gelmektedir.” şeklinde konuştu.

Ali Koç’a Destek ve Genel Kurul Çağrısı

Yaşanan olaylardan Türkiye Futbol Federasyonunun sorumlu olduğunu belirten Güneş, “Başkanımız Ali Koç’un bizlere uzun zamandır anlatmaya çalıştığı gerçekler artık gün yüzüne çıkmıştır. Fenerbahçeliyim diyen, bu kulübe aidiyet duyan her bir taraftarımız gerçekleri görmektedir.

Güneş, dernek olarak 130 imza beyannamesi verdiklerini ve başkan Koç’un haziranda gerçekleşecek olağan genel kurulda tekrar aday olması için imzaları teslim ettiklerini kaydetti. Tüm kongre üyelerine 2 Nisan’da Şükrü Saraçoğlu Stadı’nı doldurma çağrısında bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.