DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21564520,07%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hint Asıllı İş İnsanı Umar Kamani ve Nada Adelle’nin Masalsı Düğünü

Hint Asıllı İş İnsanı Umar Kamani ve Nada Adelle’nin Masalsı Düğünü

ABONE OL
Mayıs 5, 2024 22:17
Hint Asıllı İş İnsanı Umar Kamani ve Nada Adelle’nin Masalsı Düğünü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Umar Kamani ve Nada Adelle’nin Masalsı Düğün Töreni

2012 yılında moda markası Pretty Little Thing’i kuran ve dünya çapında tanınan Hint asıllı İngiliz iş insanı Umar Kamani, sevgilisi Nada Adelle ile Ağustos 2021’de Güney Fransa’da muhteşem bir düğünle evlendi.

Dört Günlük Kutlamalarla Dolu Bir Hafta Sonu

Cuma günkü tören Grand Allée’de gerçekleşirken, Mariah Carey ve Andrea Bocelli’nin unutulmaz müzik performansları eşlik etti. Kutlamalar, perşembe günkü konuk karşılama partisiyle başladı ve dört günlük eğlence pazar günü yapılan bir barbekü ile sona erdi.

Ünlü Konuklarla Dolu Bir Düğün

Hafta sonu kutlamaları, süper model Naomi Campbell, aktör Tessa Thompson, komedyen Russell Peters, şarkıcı Christina Milian ve genel yayın yönetmeni Manuel Arnaut gibi birçok ünlü ismi bir araya getirdi.

Maria Grazia Chiuri Tasarımı Dior Elbisesi ve Tom Ford Smokini

Cuma günkü törende Adelle, özel Maria Grazia Chiuri tasarımı Dior elbisesiyle, Kamani ise klasik bir Tom Ford smokini ile göz kamaştırdı. Andrea Bocelli’nin romantik şarkı performansı da geceye ayrı bir atmosfer kattı.

Hayallerin Gerçeğe Dönüştüğü Bir Düğün Töreni

Adelle, Vogue Arabia’ya verdiği röportajda, hafta sonunun en özel anlarının cuma günü mihraptaki ilk tören olduğunu belirtirken, Kamani ise duygusal bir şekilde, “Nada’yı o elbiseyle gördüğümde sustum kaldım. En duygusal andı.” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.