DOLAR 32,2693 0.05%
EURO 35,0160 0.04%
ALTIN 2.408,300,02
BITCOIN 20481420,12%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli’nin İkiz Oğulları İbrahim Ayel ve Sinan Emir
  • Ulaşım Haberi
  • Magazin
  • İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli’nin İkiz Oğulları İbrahim Ayel ve Sinan Emir

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli’nin İkiz Oğulları İbrahim Ayel ve Sinan Emir

ABONE OL
Nisan 26, 2024 22:19
İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli’nin İkiz Oğulları İbrahim Ayel ve Sinan Emir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli’nin İkiz Bebekleri Dünyaya Geldi

İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses ve sevgilisi Yasemin Şefkatli, uzun süredir birlikte oldukları ilişkilerini 2021 yılında evlilikle taçlandırdı. Çiftin 22 Ocak’ta dünyaya gelen ikiz oğullarına İbrahim Ayel ve Sinan Emir isimlerini verdikleri açıklandı.

İbrahim Ayel’in Sağlık Sorunu ve Ameliyatı

Ancak, İbrahim Ayel’in doğumunda kalp sorunu olduğu ortaya çıktı. Yasemin Şefkatli, bebeklerinin sağlık durumu hakkında şunları paylaştı: “21. haftadan beri Ayel’in kalp sorununu biliyorduk. Her hafta kontrolümüz vardı ve doğduğunda operasyon geçireceğini biliyorduk. Doğum sonrası operasyon geçirmesi gereken Ayel bebek için çok sayıda destek ve dua aldık. Bu süreci kendi içimizde sindirip çözüme odaklandık.”

İkinci Ameliyat ve Durumu

İbrahim Ayel, doğum sonrası ikinci kez ameliyat oldu. Yasemin Şefkatli, oğlunun sağlık durumu hakkında şu açıklamayı yaptı: “Yoğun bakımdan çıkması, kendine gelmesi derken şimdi yazabiliyorum. Her şey inandığım gibi çok güzel gitti. Artık doktorumuzun kontrolünde daha rahat bir sürece girdik. Herkese desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.