DOLAR 32,4799 -0.07%
EURO 34,8142 -0.55%
ALTIN 2.441,290,22
BITCOIN %
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Dalaman ve Ortaca’da Vatandaşlarla Buluştu

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Dalaman ve Ortaca’da Vatandaşlarla Buluştu

ABONE OL
Mart 25, 2024 21:10
İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Dalaman ve Ortaca’da Vatandaşlarla Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akşener’den Halka Mesajlar

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Dalaman ve Ortaca ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Akşener, “Ben Büyükşehir’de Metin hocaya, Ortaca’da da Recep kardeşime oy istiyorum. Fakat bu seçimle alakalı her ikisinin de bulundukları ilçe ve büyükşehire çok net hizmet edeceklerine, israf ve hırsızlık yapmayacaklarına, halkı düşüneceklerine kefilim” dedi.

Emeklilerin Durumu ve Ekonomi

Akşener, ’emeklilerin durumu ne olacak’ sorusuna şu şekilde yanıt verdi: “Ben bu seçim boyunca emekli konuştum ve Sayın Erdoğan’a seslendim. 2023 seçimlerine giderken herkes bol keseden söyledi. Şimdi bir emekli maaşı 10 bin liraysa 4 bin lira da kira verdiğini düşünün. 6 bin lirayla geçinebilmesi imkansız. Bu emekli Ağrı’da da Ortaca’da da aç. Şimdi bu sistemin içinde Sayın Erdoğan’a sesleniyorum; emeklilere seyyanen 11 bin lira para vereceksin. Bayram ikramiyesini 7 bin liraya çıkaracaksın, en düşük emekli maaşı da asgari ücret seviyesine getireceksin.”

Öğretmen Atamaları ve Talepler

Akşener, Cumhuriyet’in 100. yılında 100 bin öğretmen ataması taleplerini de dile getirerek, “Öğretmenleri atayacaksın sayın Erdoğan. Atamıyorsan bütün öğretmenlerin oylarına talibim. Görün muhalefet nasıl yapılırmış” diye konuştu.

Dalaman’daki Esnaf Ziyareti ve Vatandaşın Dertleri

Dalaman’daki esnaf ziyareti sırasında bir vatandaş, Akşener’e şu şekilde dert yandı: “İşlerimiz çok durgun. Piyasa çok kötü. AK Parti’nin verdiği zarar ortada. Milletimizi fakirleştirdiler. Sonrasında da 5 kuruş paraya muhtaç ettiler, eğitimsizleştirdiler. Herkes artık cinnet safhasında. Kirasını, vergilerini ödeyemiyor. Burada 20-25 bin liranın altında kira yok artık.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.