DOLAR 32,2043 0%
EURO 35,0199 -0.03%
ALTIN 2.516,030,63
BITCOIN 22323964,29%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Manisa’da Çiftçilik Yapan Samet Aksoy, ‘Kuruluş Osman’ Dizisinde Oyuncu Olarak Değişim Yaşadı
  • Ulaşım Haberi
  • Magazin
  • Manisa’da Çiftçilik Yapan Samet Aksoy, ‘Kuruluş Osman’ Dizisinde Oyuncu Olarak Değişim Yaşadı

Manisa’da Çiftçilik Yapan Samet Aksoy, ‘Kuruluş Osman’ Dizisinde Oyuncu Olarak Değişim Yaşadı

ABONE OL
Mayıs 9, 2024 22:12
Manisa’da Çiftçilik Yapan Samet Aksoy, ‘Kuruluş Osman’ Dizisinde Oyuncu Olarak Değişim Yaşadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlgi Çekici Bir Hikaye: Çiftçilikten Oyunculuğa

Manisa’nın Turgutlu ilçesine bağlı Avşar Mahallesi’nde yaşayan 35 yaşındaki Samet Aksoy, arazilerinde biber, üzüm, erik, kiraz ve karpuz gibi ürünler yetiştirirken oyuncu olma hayali için adım attı.

Kendini Geliştirme Süreci

4 yıl önce dizilere yardımcı oyuncu sağlayan ajanslara başvuran Aksoy, hayatı ‘Kuruluş Osman’ dizisi için aldığı davetle değişti. İstanbul’da deneme çekimlerinin ardından figüran olarak dizi setine giden Aksoy, 4 yıl boyunca İstanbul ile Manisa arasında mekik dokuyarak çekimlere katıldı.

İlk 3 yılında figüran olarak yer alan Aksoy, daha sonra kısa konuşmaların yer aldığı sahnelerde oynamaya başladı. Set ekibi, Aksoy’un özverisini fark ederek bu yılki sezonunda ona ‘Orhan Bey’in yardımcısı Oğuz Alp’i canlandırma görevini verdi.

Gerçekleşen Hayaller

Diksiyon, at binme ve aksiyon sahneleri için eğitim alan Aksoy, ‘Oğuz Alp’i canlandırmaya başladı ve hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu hissetti. Aksoy, emek vererek başardığını belirterek, “Herkes hayallerinin peşinden koşabilir” dedi.

Aksoy, çiftçilikle oyunculuğu harmanlayarak hafta içi sette, hafta sonu ise tarlasında çalışarak kendini geliştirdiğini ve asla vazgeçmediğini vurguladı. Dizi ekibine gösterdiği destek için teşekkür eden Aksoy, herkesin hayallerinin peşinden gitmesi gerektiğini dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.