DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Muğla Bodrum’da Mavi Bayraklı Halk Plajı İşgale Son Verildi

Muğla Bodrum’da Mavi Bayraklı Halk Plajı İşgale Son Verildi

ABONE OL
Mart 12, 2024 21:10
Muğla Bodrum’da Mavi Bayraklı Halk Plajı İşgale Son Verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Emlak Müdürlüğü, İşgale Müdahale Etti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan mavi bayraklı halk plajına yapılan işgale, Milli Emlak Müdürlüğü ekipleri müdahale etti. Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Yalıkavak Plaj Caddesi’ndeki mavi bayraklı halk plajının iki işletme tarafından işgal edildiği belirlendi. Ekipler, devletin hüküm ve tasarrufu altındaki alana yeni yapıldığı tespit edilen yapıları kaldırmak için harekete geçti.

Cezai İşlem Uygulanacak

Ekiplerin müdahalesi sonucunda işletmelere süre verildi ve işgaller kaldırıldı. Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Belediye ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri nezaretinde gerçekleşen bu operasyonun ardından işletmelere imar kanunu gereği cezai işlem uygulanacağı bildirildi.

Cennet Koyu’nda Kaçak Yapılara Dokunulmadı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gölköy Mahallesi’nde bulunan dünyaca ünlü Cennet Koyu‘ndaki kaçak yapılara, Kültür ve Turizm Bakanlığı Muğla Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nun suç duyurusuna rağmen dokunulmadı. İmar Kanunu’na göre yıkılması gereken restoran, kafeterya, tuvalet ve sosyal tesisler yıkılmadığı gibi 2024 yaz sezonu için bir de iskele yapıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.